PS4 Controller ve PS5 Controller algılama hızı aynı mı?

yezzy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Controller alacağım ama PS4 mü yoksa PS5 Controller mi bilemedim PS4 Controller elime daha rahat geliyor açıkçası ve bu ikisinin algılama hızı aynı mı?
PC'ye sadece kablo ile bağlamayı düşünüyorum. Bu sebeple DualShock 4 ile DualSense arasında fark olacağını sanmıyorum. Kablo ile bağlayacağım için arada gecikme farkı olur mu olmaz mı bilen varsa acıklarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Controller alacağım ama PS4 mü yoksa PS5 Controller mi bilemedim PS4 Controller elime daha rahat geliyor açıkçası ve bu ikisinin algılama hızı aynı mı?
PC'ye sadece kablo ile bağlamayı düşünüyorum. Bu sebeple DualShock 4 ile DualSense arasında fark olacağını sanmıyorum. Kablo ile bağlayacağım için arada gecikme farkı olur mu olmaz mı bilen varsa acıklarsa çok sevinirim.

Eğer PS4 koluna kulaklık takarsan algılama hızı geç gelir pek anlamadım neden ama bana olmuştu

DualSense ile DualShock arasında fark yok mu 🤣 DualSense desteği geçenlerde Steam'e eklendi artık sıkıntı da çıkarmıyor DualSense teknolojisi bambaşka ve muazzam bir şey denemeden yorum yapma lütfen ikisini de çok uzun süre kullandım tabii ki de DualSense 5

DualSense ile DualShock arasında fark yok mu 🤣 DualSense desteği geçenlerde Steam'e eklendi artık sıkıntı da çıkarmıyor DualSense teknolojisi bambaşka ve muazzam bir şey denemeden yorum yapma lütfen ikisini de çok uzun süre kullandım tabii ki de DualSense 5
dostum doğru okumadın sanırsam sadece bilgisayara kablo ile bağlayacağımı söyledim bluetooth özelliğini hiçbirzaman kullanmayacağım o yüzden oyle dedim kablo bağladığımız zaman fark olmaz mı diye

Dostum doğru okumadın sanırsam sadece bilgisayara kablo ile bağlayacağımı söyledim Bluetooth özelliğini hiçbirzaman kullanmayacağım o yüzden oyle dedim kablo bağladığımız zaman fark olmaz mı diye.

Kabloyla da DualSense özelliğini kullanabiliyorsun dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı