PS4 days gone Türkçe yok

Hayır her oyunun farklı kodları var bölgelere göre,o kod days gone a özel ve içinde Türkçe altyazı barındırıyor.
Eyvallah, teşekkür ederim.
Hayır her oyunun farklı kodları var bölgelere göre,o kod days gone a özel ve içinde Türkçe altyazı barındırıyor.
Tamam, teşekkür ederim bir de son bir şey söylemek istiyorum resim atmıştım az önce Uncharted Türkçe altyazı var ama dublaj yok o neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyw teşekkür ederim

Tamam teşekkür ederim bir de son bir şey söylemek istiyorum resim atmıştım az önce Uncharted'ta TR altyazı var ama dublaj yok o neden olabilir?

Aynı sebepten, bölge kodu ile alakalı, Google'dan bakabilirsin onlara. Mesela ben baktım şimdi Uncharted 4 için Türkçe dublaj CUSA04529-EUR yani Avrupa sürümü diyor. Seninki USA sürümü muhtemelen, sadece altyazı olan. Rica ederim ayrıca.

Aynı sebepten, bölge kodu ile alakalı, Google'dan bakabilirsin onlara. Mesela ben baktım şimdi Uncharted 4 için Türkçe dublaj CUSA04529-EUR yani Avrupa sürümü diyor. Seninki usa sürümü muhtemelen, sadece altyazı olan. Rica ederim ayrıca.

Yardımınız için sağ olun işime yaradı 👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı