PS4 devri ne zaman biter?

Türkiye'de bırak 4'ü, hala 3'ü alıp satan var. Üstelik fiyatı her geçen hafta artıyor. 2 hafta önce 800 900'den başlıyordu, şuan 1100.

Bunlara bu paraları kim veriyor, gerçekten çok üzülüyorum ya. Elin Conisi 150-200$\€'ya elinden çıkartmaya çalışıyor.
 
PS4 uzun süre gidecek olan bir konsol en geç 3 senelik bir ömrü var.Hala alinabilir ve oynancak oyun çok.Ps5 suanlik daha yeni oldugu icin birkac seneye yeni oyun çikar.
 
Türkiye'de bitmez, yurtdışında çoktan bitti...
Yurtdışında da bitmedi, fiyatlar sadece Türkiye'de mi yüksek sanıyorsunuz? Ya da Sony'nin sadece Türkiye'de PS5 alınamıyor diye PS4 üretimini devam ettirdiğini?
Sony PS4 üretimini devam ettiriyor. PS5 istenilen hasılatı yakalayamadı. Devri 5 yıl bitmez gibi.
PS5 istenilen hasılatı yakaladı, üretime göre. PS5 tüm konsollar arasında, sadece Sony'ninkiler değil, en hızlı satan konsol oldu. Aynı zamanda Series X ve S'in toplamına yakın sattı. PS4 üretimine devam edilmesinin sebebi PS5 çipi sıkıntısı.

Sorunuza gelince, PlayStation konsollar yaklaşık 10 yıllık bir ömre sahip. PS4 2013 yılında çıktı, fakat mevcut çip sıkıntısı nedeniyle sanıyorum 2023'ü geçip 2024 ortalarına kadar, belki 2025'e kadar desteklenmeye devam eder.
 
Sony Game Pass benzeri sistem üzerinde çalışıyormuş. Eğer Türkiye'de mantıklı bir fiyatla Game Pass sunarsa ( hiç sanmıyorum iyi fiyat vereceğini ) PS4 ömrü epey uzun olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı