PS4 fiyatları ne kadar düşer?

Kleith

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2019
Mesajlar
978
Çözümler
2
3. kez konsol ile ilgili açtığım konu ama fakire rahat yok sürekli araştırmam, bilgi toplamam, fikir almam gerekiyor. Altta gördüğünüz linkte PS4 yanında 3 oyun ve 3 ay PS Plus ile 3600TL peki bu daha ne kadar düşer? Xbox series s almak istedim fakat konsolu ve Gamepass'i alacak parayı biriktirsem de yeni çıkan oyunları almam çok zor olacak. Bu yüzden CD girişi olan bir konsol almak istedim ama onlarında yeni nesilleri 500 Dolar'dan çıkıyor. Bu yüzden PS4 alırım 2023-24 gibi PS5'e geçebilirim diye düşündüm. Konu hakkında 3 adet sorum var.

1-)Gümrük vergisi düşüşünden dolayı ve PS5'in çıkışının yaklaşmasıyla linkteki ürün 3000TL'ye iner mi? 3000 olmazsa ne kadar iner?


2-)Kaç yıl daha oyunlar PS4'e gelir? Spider-Man miles morales gelecekmiş.

3-)Arkadaşım FPS sorunu var diyor. Kendisi yıllardır kullanıcı. Çok bezdirir mi düşük FPS?
 
Çok düşeceğini sanmıyorum bu arada dijital edition almak daha mantıklı sürekli indirime giriyor oyunlar.Büyük ihtimal PS5 in çıkışı ile gelen oyunlar PS4'e gelir.
 
PS4'e vereceğiniz parayı ya Xbox Series X'e verin ya da PS5'in Digital'ine.
PS4, bundan sonra sadece zarar; hele ki bu oyun fiyatlarıylan.
Ek olarak, Horizon'ın yeni oyunu da gelecekmiş.
 
Eski konsolların hepsi Bluray girişli değil mi zaten? Bu arada geleceğe yönelik düşünüyorsanız artık eski nesil konsol almak doğru olmaz o fiyata zorlarsanız GTX1650'li PC toplanabilir. PS4 Pro'dan bile daha iyi deneyim yaşarsınız.
 

Geri
Yukarı