Selam. PS4 almayı düşündüm fakat çok pahalı. PS4 yerine kol alıp PC üzerinden oyun oynamak çok daha mantıklı olur diye düşündüm. Sizce?
Ve önerebileceğiniz orijinal PS kolu var mı?
Selam. PS4 almayı düşündüm fakat çok pahalı. PS4 yerine kol alıp PC üzerinden oyun oynamak çok daha mantıklı olur diye düşündüm. Sizce?
Xbox kolu ister misiniz?Selam. PS4 almayı düşündüm fakat çok pahalı. PS4 yerine kol alıp PC üzerinden oyun oynamak çok daha mantıklı olur diye düşündüm. Sizce?
2-3k bütçeBütçe nedir? Orijinal istiyorsanız biraz pahalı olabilir 2. el olarak da bakabilirsiniz.
eFootball ile uyumlu olursa ve fiyat farkı yoksa olabilir hocamXbox kolu ister misiniz?
2-3K bütçe.
eFootball ile uyumlu olursa ve fiyat farkı yoksa olabilir hocam.
Hocam bütçenize göre demiştim. 9 veya 8. nesil Xbox kolları ortalama 2k civarında. İsterseniz bir bakabilirsiniz.2-3k bütçe
eFootball ile uyumlu olursa ve fiyat farkı yoksa olabilir hocam
Görünüşlerini pek beğenmedim hocam sony nin dualshockları hos duruyor o tarz olursa çok daha güzel olur ben pek anlamıyorum sahtemi gerçekmi vs.Hocam bütçe biraz fazla joystick için ama F710, F310 falan işinizi görür bence.
2 tane almayı düşünüyorum hocam.Hocam bütçenize göre demiştim. 9 veya 8. nesil Xbox kolları ortalama 2k civarında. İsterseniz bir bakabilirsiniz.
Hocam bütçe biraz fazla joystick için ama F710, F310 falan işinizi görür bence.
Görünüşlerini pek beğenmedim hocam sony nin dualshockları hos duruyor o tarz olursa çok daha güzel olur ben pek anlamıyorum sahtemi gerçekmi vs.
2 tane almayı düşünüyorum hocam.
Bunlar güzel duruyor ne dersiniz sizce 2 gün sonra bozulur mu?
Orijinal sanırım.Görünüşlerini pek beğenmedim hocam sony nin dualshockları hos duruyor o tarz olursa çok daha güzel olur ben pek anlamıyorum sahtemi gerçekmi vs.
2 tane almayı düşünüyorum hocam.
Bunlar güzel duruyor ne dersiniz sizce 2 gün sonra bozulur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.