PS4 God of War aşırı sıkıyor

CD de sorun olabilir.

Anlık takilmalar varsa Dost Kayaoğlu'nun inceleme videosunda ayarlar kisminda yaptigi ayarlari anlatiyor. Bakabilirsin.

CD de sorun olabilir.

Anlık takilmalar varsa Dost Kayaoğlu'nun inceleme videosunda ayarlar kisminda yaptigi ayarlari anlatiyor. Bakabilirsin.

Bende olan herkeste oluyormuş hep aynı yerde gemide brockun dükkanının oradaki kapıdaki çıkarken saliselik takılma oluyor onun dışında oyun 30FPS akıyor.

Bende olan herkeste oluyormuş hep aynı yerde gemide brockun dükkanının oradaki kapıdaki çıkarken saliselik takılma oluyor onun dışında oyun 30FPS akıyor.
Size soyledigim gibi dost beyin videosunu izleyin orada yaptigi ayarlar ile fps iyilesmesi var

Oyunun Türkçe alt yazısı var?

Konsolda yok maalesef. Olması için RDR2'ye OpenIV desteği gelmesi lazım ve tool yazılması lazım. Bu aylar sürebilir belki de hiç olmayabilir.

Kendinle çelişiyorsun dostum, oyun zevki farklı olduğu için Uncharted, GoW'dan daha iyi demiş bu onun zevkini ve görüşünü simgeler.
Bence, bana göre kelimelerini kullanması gerek. God Of War, teknik olarak, oyuncu puanlaması olarak, Uncharted 4 ten çok daha iyi. Ama bu, sizin fikrinizi yansıtmayabilir. O yüzden, bence ve bana göre kelimesini kullanmalı. Kullanmadığı zaman, nesnel bir düşünce olur ki, nesnel olarak, herkes God Of War ın yılın oyunu, yani Uncharted 4 ten çok daha iyi olduğunu bilir. Diğer hocam, bana göre derse, öznel olduğunu belirtmiş olur.
Bak mesela, buradada bana göre, bence keimesi yok. Rdr 2, God Of War dan daha iyi teknik olarak ki zaten öyle. Ama, bence kelimesini kullanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…