PS4 God of War'da kasma sorunu

Flexayme

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler 2 gün önce PS4 Slim 1TB PlayStation aldım ve God of War oynadım fakat çok fazla kasıyor sorunu çözmek için veri tabanını ve sistemi sıfırladım fakat düzelme olmadı. Sizce normal mi? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDR açıksa kapatmayı deneyebilirsiniz.

Ve bir yerde gördüm, kutudan çıkan HDMI ile deneyin diyorlar. Farklı bir HDMI kablosu kullanınca akıcılıkta sorun oluyormuş, tuhaf geldi bana ama bir deneyin.

Ayrıca 30 FPS kasıyor gibi gelebilir, PS4'te RDR2 falan da kasıyor bazı yerlerde. Kasmadığı zamanlarda da uçak gibi çalışıyor. Keşke PS5 alsaydınız en azından, 18.500'a satılıyor bazı zamanlar PS5 Slim.

HDR açıksa kapatmayı deneyebilirsiniz.

Ve bir yerde gördüm, kutudan çıkan HDMI ile deneyin diyorlar. Farklı bir HDMI kablosu kullanınca akıcılıkta sorun oluyormuş, tuhaf geldi bana ama bir deneyin.

Ayrıca 30 FPS kasıyor gibi gelebilir, PS4'te RDR2 falan da kasıyor bazı yerlerde. Kasmadığı zamanlarda da uçak gibi çalışıyor. Keşke PS5 alsaydınız en azından, 18.500'a satılıyor bazı zamanlar PS5 Slim.
Benim için sıkıntı yokta yt videolarında sanki daha iyi gibi geliyor

Bu yaz PS4 Slimde HDR açık şekilde bitirdim ve 0 kasma yaşadım. Bence FPS kilidi ile alakası yok çünkü PS4 sürümü God of War'i PS5 te de bitirdim, PS5 te de kasma yoktu normal olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı