PS4 GTA 5 Online nasıl girilir?

Premium edition aldığım için gerek kalmıyor PS Plus'a.
brave_6shtQjqvKE.png

PS+'a ihtiyacınız var.

Arkadaşlar umarım doğrudur dedikleriniz yoksa bu yanlış bilgi olur. Ben premium edition aldığım için yanında online hediye olarak veriliyor diye biliyordum. Biraz daha araştıracağım olmadı PS+ alacağım teşekkürler.

Hocam size öneride bulunayım 2015 yılında bende PS4'e sahiptim ve GTA 5 oyununada sahiptim ancak PS Plus gerçekten pahalı geliyordu her ay ve GTA 5'in kutusunda bulunan online kodu bilgisayar versiyonuna çevirmiştim kesinlikle korsan değil Social Club üzerinden yapmıştım bu işlem şu anda geçerli mi bundan emin değilim eğer bilgisayarınız GTA 5 kaldırıyor ise Online versiyonunu ordan oynayınız.

Hocam size öneride bulunayım 2015 yılında bende PS4'e sahiptim ve GTA 5 oyununada sahiptim ancak PS Plus gerçekten pahalı geliyordu her ay ve GTA 5'in kutusunda bulunan online kodu bilgisayar versiyonuna çevirmiştim kesinlikle korsan değil Social Club üzerinden yapmıştım bu işlem şu anda geçerli mi bundan emin değilim eğer bilgisayarınız GTA 5 kaldırıyor ise Online versiyonunu ordan oynayınız.
Hocam, hikaye modu oynuyorum şimdilik Premium edition aldığım için hikaye modunda hiç para verilmiyor mu?

PS Plus lazım, kodu ise PS Store'da kod girme bölümü var soldaki menünün en alt kısmında oraya girmeniz gerekir. Premium Online sadece Online için para, araç, ev verir. Online için her paralı oyunda PS Plus gerekmektedir. Offline için para vermez zaten parayla pek bir işiniz olmayacak. (benim olmadı şahsen)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı