PS4 Slim GTA 5 Online donuyor

Elimde PS4 Slim var story oynarken yağ gibi akıyor ama Online'de 20 FPS falan. Yardım edemezsiniz ne yapmam lazım yani?
Oyunun kendisi öyle birşey yapamazsın.
Oyunun kendisi öyle değil yanlış bilgi vermeyin. Online kısmını 1.5 sene oynadım. Donma kasma olmadı bende hiç. İnternet hızınız nedir acaba çok mu yavaş? Birde cihazı hiç temizlediniz mi ısınma ve ekstra fazla fan sesi var mı? Fps düşmesini her zaman mı yapıyor yoksa ara ara mı?

Oyunun kendisi öyle değil yanlış bilgi vermeyin. Online kısmını 1.5 sene oynadım. Donma kasma olmadı bende hiç. İnternet hızınız nedir acaba çok mu yavaş? Birde cihazı hiç temizlediniz mi ısınma ve ekstra fazla fan sesi var mı? Fps düşmesini her zaman mı yapıyor yoksa ara ara mı?
Story modunda stabil 30fps çalışıyor. Online kısmında Fps 20-30 fps aralarında oynuyor. Yanlış bilgi vermiyorum.

Son düzenleme:
Oyunun kendisi öyle değil yanlış bilgi vermeyin. Online kısmını 1.5 sene oynadım. Donma kasma olmadı bende hiç. İnternet hızınız nedir acaba çok mu yavaş? Bir de cihazı hiç temizlediniz mi ısınma ve ekstra fazla fan sesi var mı? FPS düşmesini her zaman mı yapıyor yoksa ara ara mı?

Her Online girdiğimde yapıyor hiç temizletmedim yeni aldım ve fan sesi bayağı az geliyor internet hızım 100.. İdi internetin ne ile ifade edildiğini unuttuğum için nokta koydum.

Story modunda stabil 30fps çalışıyor. Online kısmında Fps 20-30 fps aralarında oynuyor. Yanlış bilgi vermiyorum.
O zaman şu an günümüz güncel haliyle kasıyordur. Ben oynadığım 2020-2022 yılları arasında herhangi bir fps düşmesi yaşamıyordum. Hikaye modundaki gibi 30 fps sabit veriyordu. Öyle bir durum olsaydı o zamanlarda da, yüzlerce saat oynayamazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı