GTA Online'de kulaklıkle oynamak istiyorum. Ama sesim obur oyunculara gidiyor. Oyunculari susturabiliyorum ama mikrofonumu kapatamıyorum.
GTA Online'de kulaklıkle oynamak istiyorum. Ama sesim obur oyunculara gidiyor. Oyunculari susturabiliyorum ama mikrofonumu kapatamıyorum.
Hızlı menüde ses ve cihazlar kısmında mikrofonumu sessize al diye bir kısım olması gerekiyor tam adını hatırlayamadım o özelliği açarsanız sesiniz kimseye gitmez.
Rica ederim dostum iyi oyunlar.Çok teşekkür ederim kanka vallahi 2 saattir oynayamiodum hiçbir ayar olmuyordu.
Hızlı menüde ses ve cihazlar kısmında mikrofonumu sessize al diye bir kısım olması gerekiyor tam adını hatırlayamadım o özelliği açarsanız sesiniz kimseye gitmez.
Gamepad üstündeki PS butonuna basılı tuttuğunda hızlı menü aciliyor ya. Orada ses ve cihazlar kismindan yapacaksın.Hocam dediğiniz yeri bulamadım bir detaylı söyler misiniz?
Gamepad üstündeki PS butonuna basılı tuttuğunda hızlı menü aciliyor ya. Orada ses ve cihazlar kismindan yapacaksın.
Hangi oyun? GTA mı?Orada voice chat var onu kapadım ama yine gidiyor oyundayken bilmiyorum ama jobs girince mikrofonu açıyorum ve sesim gidiyor
Evet hocam gta online jobs den yarışa girince orada oluyorHangi oyun? GTA mı?
GTA Online içinden interactive menuyu aç voice chat’i no one yap öyle deneyelim bir de.Evet hocam gta online jobs den yarışa girince orada oluyor
Eğer bu da işe yaramazsa PS üzerinden grup kur. Grup kurunca sesin oyuna gitmez oyundakileri de duymazsın.GTA Online içinden interactive menuyu aç voice chat’i no one yap öyle deneyelim bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.