PS4 hala alınır mı?

Hesap ediyordur illa ama ben şöyle deyim piyasa çok kötü o dandik cihazlara bile 3 4 bin istiyorlar elinde patlama şansı yüksek kaç senelik cihazlar sonuçta ayrıca özel oyunların çoğunu oynamış olarak söyleyeyim değer mi bence değmez Spider-Man çok iyi God of War falan ama oynayıp bırakıyorsunuz ayrıca oyunlar PS tarafında çok pahalı god ucuz indirimleri güzel ama 4 sene PS4 sahibi oldum 25 oyunum anca vardı almak zor çünkü Xbox tarafında Game Pass'e 500 TL verdim ve kaç tane oyuna erişim var makine alıp oyun oynayamaması saçma olur.

Ayrıca PS alırsanız benimle iletişime geçin kullanmadığım hesap var size vereyim ücret falan istemiyorum içinde NBA Spider-Man ufc BF1 BF4 gibi oyunlar var.

Hocam PC var bende o yüzden Xbox düşünmüyorum ve gamepasside üyeyim kullanıyorum.
 
PS4 almayı düşünüyorum özel oyunlar için hala alınır mı?

Bulabildiğim PS4 modeli:
Sakın ama sakın ama sakın alma. Bak mesajımı okuyorsan ne olur alma. Git pro al valla yazık ps4'e verceğin paraya. Hele ki gelecek 2023 planlarına falan kanma sony'nin.
Yeni oyunlarda aşırı düşük grafik ve bazen fps'in oyunu takılacak kadar düşürdüğünü gördüm. Ps4 slim 1tb kullanıyorum zaten 500gb de az.
 
Sakın ama sakın ama sakın alma. Bak mesajımı okuyorsan ne olur alma. Git Pro al vallahi yazık PS4'e verceğin paraya. Hele ki gelecek 2023 planlarına falan kanma Sony'nin.
Yeni oyunlarda aşırı düşük grafik ve bazen FPS'in oyunu takılacak kadar düşürdüğünü gördüm. PS4 Slim 1TB kullanıyorum zaten 500GB de az.

Ailemi ikna ettim sıkıntı yok şu an Pro alacağım 0 ya da 2. el.
 
Alınır diyenlere bakma. Alınmaz artık. İlla konsol istiyorsan PS5.

Fakat bunları almaktansa sağlam bir bilgisayar iş görür. Sony'nin oyunları artık bilgisayara da geliyor. PS4 için çıkanlar eski oldukları için arka arkaya geldi. PS5 için çıkacak olanlar da bir, iki sene sonra PC'ye gelir. Parana yazık olur benden demesi. Bak ben 1 sene önce aldım doğru düzgün oynamadım bile. Şimdi PC alacağım bir, iki hafta içinde. Daha iyi. Benim PS4 öylece yatıyor aylardır.
 

Geri
Yukarı