PS4 hala alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Motorcu
Eve yeni TV aldık ve bende artık PC'yi salona götüremediğimden PS4 almaya karar verdim. Telefonumu satıp veya telefonla takas yapıp alacağım. Sizce hala PS4 alınır mı? Kaç paraya alınır, bu arada PS4 Pro, Xbox, PS5 gibi konsollara bütçem yetmez ve Xbox oyunlarını sevmiyorum sizce PS4 şu anki piyasada kaç liraya alınır?

Piyasa 7-8 bin arası ama PS4'ün edeceği 6 bin TL'dir. Hala alınır. Exclusive oyunları hala güzel ve hala desteği olan bir konsol. Alırsanız Last of Us part 1-2, inFamous: Second Son tavsiye ederim.

Hocam bence PS4 yerine Xbox Series S alın ikinci el. Yanına da bir de Game Pass alırsınız fıstık gibi oynarsınız. Call of Duty, FIFA gibi gibi zaten çok rahat akan oyunlar da geliyor Game Pass ile. Boşuna bence PS4 almayın ya. Bir de Xbox'ta hızlı başlatma özelliği var inanılmaz rahatlık oluyor.

Mantıklı değil.
Oyunları çok pahalı, artık güçlü bir konsol değil, eski bir cihaz artık, en önemlisi telefon yerine PS/Xbox/PC falan alınmaz telefon şart düzgün iletişim kurmak için.

Hocam alırsam 2 hafta sonra yeni telefon alacağım. Model yükselteceğim için satıyorum. Zaten satılmadığı için bir arkadaşım PS4 takas teklif etti. Ben de şüphede kaldım biraz.

Hocam bence PS4 yerine Xbox Series S alın ikinci el. Yanına da bir de game Pass alırsınız fıstık gibi oynarsınız. Call of Duty, FIFA gibi gibi zaten çok rahat akan oyunlar da geliyor game Pass ile. Boşuna bence PS4 almayın ya. Bir de Xbox'ta hızlı başlatma özelliği var inanılmaz rahatlık oluyor.

Hocam Uncharted, Last of Us tarzı hikayeli oyunlar oynayacağım için tercih etmiyorum.

Eve yeni TV aldık ve bende artık PC'yi salona götüremediğimden PS4 almaya karar verdim. Telefonumu satıp veya telefonla takas yapıp alacağım. Sizce hala PS4 alınır mı? Kaç paraya alınır, bu arada PS4 Pro, Xbox, PS5 gibi konsollara bütçem yetmez ve Xbox oyunlarını sevmiyorum sizce PS4 şu anki piyasada kaç liraya alınır?

Nextgen bir konsol değil alacaksanız bunun farkında bir şekilde alın ileride çıkacak çoğu oyun bu konsola gelmeyecek ancak eski PlayStation'a özel oyunları oynarsınız onun haricinde Next gen ve PS4'e yakın bütçede bir konsol istiyorsanız Xbox Series S size daha makul olacaktır.

Artık çok eski bir konsol alınmaz para ekleyip PS5 alın bence veya Xbox Series S alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı