Dr. Who
Hectopat
Para ile alınmaz zaten de belki Xbox series s alınabilirYok zaten hediyeyi almış ta para ile alınır mı diye sormuş hocam.
Para ile alınmaz zaten de belki Xbox series s alınabilirYok zaten hediyeyi almış ta para ile alınır mı diye sormuş hocam.
Bence direkt konsol alınmazPara ile alınmaz zaten de belki Xbox series s alınabilir
Keyif ve bütçe meselesi, paran varsa alırsın bende para olsa alırdım bir tane diyeceğim de daha adamakıllı PC yok bende.Bence direkt konsol alınmaz![]()
Keyif ve bütçe meselesi, paran varsa alırsın bende para olsa alırdım bir tane diyeceğim de daha adamakıllı PC yok bende.
O zevk büyük televizyon ve rahat koltuktan kaynaklanıyor hocam isterseniz bilgisayarı televizyona bağlayıp gamepad ile oynamayı deneyin.Gerçekten bilgisayarım olmasına rağmen aylardır konsol alıp almamak arasındayım konsol ve bilgisayar dünyası çok ayrı benim için. Belki de sadece yeni bir ürün aldığımdan öyle geliyordur. Ama bilgisayarda arkadaşla oynadığım FIFA'dan zevk alamazken PlayStation'da oynadığımızdan aşırı zevk alıyorum.
Oyunlar için ayrı bir bütçe de gerekiyor.Gerçekten bilgisayarım olmasına rağmen aylardır konsol alıp almamak arasındayım konsol ve bilgisayar dünyası çok ayrı benim için. Belki de sadece yeni bir ürün aldığımdan öyle geliyordur. Ama bilgisayarda arkadaşla oynadığım FIFA'dan zevk alamazken PlayStation'da oynadığımızdan aşırı zevk alıyorum.
Konsoldan daha pahalı tutuyor onlar bir de dijitalden alınırsa geri satma şansı da olmuyor hemen hemen.Oyunlar için ayrı bir bütçe de gerekiyor.
O zevk büyük televizyon ve rahat koltuktan kaynaklanıyor hocam isterseniz bilgisayarı televizyona bağlayıp gamepad ile oynamayı deneyin.
Bunu ben değil babam düşünmüştü bazen de onunla oynadığımız için televizyon almıştık ama yok nedense bir garip hissediyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.