PS4 Hâlâ Alınır mı?

XmOrpheus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS4 hala alınır mı? Almak istediğim model Slim 500GB 3 oyunlu modeli. Fiyatı ise 2499 TL. Sizce şu an almaya değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 5-6 ay önce alma ihtimalin olsaydı, oldukça uyguna kapatabilirdin. Fakat ülkedeki kur dengesizliği yüzünden tüketici elektroniği de darbe yedi.

Eğer gerçekten bu işe girmek istiyorsan sana tavsiyem, kesinlikle alman yönünde olacak. Henüz neslini doldurmuş bir konsol değil. Hele hele PS4 Pro, muazzam görüntü kalitesi vermekte. PS5 çıkarsa nolacak, düşüncesini de bir kenara bırakabilirsin. O konsol 2020'den önce piyasaya girmeyecek. O süre içerisinde bugüne kadar çıkmış tüm konsol oyunlarına ikişer kere takla attırırsın zaten.

Fiyatı çok dengesiz. Şu anki fiyatında benim aldığım zaman 2 tane falan alınıyordu. O yüzden almanı tavsiye etmem. Ayrıca ne kadar zamanı kaldı tam hatırlamıyorum ancak 2 sene içerisinde Playstation 5 çıkacak. Çıktığı zaman kaç para olur bir fikrim yok ama Playstation almak istiyorum dersen beklemen daha mantıklı.

Büyük ihtimal bu 2499 olanı almaya karar verdim. Babam 2.el almak istemiyor. Kafam'da bir soru kaldı arkadaşlarımla beraber oynamak istiyorum. Sizce sıkar mı 2 3 aya yoksa arkadaşlar falan var diye eğlenceli gelir mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı