U Ultimate_Shaggy Yoctopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Merhaba, yakın zamanda Elden Ring almayı düşünüyordum. İndirim beklemeli miyim ya da daha ucuza alabilir miyim bir şekilde?
Merhaba, yakın zamanda Elden Ring almayı düşünüyordum. İndirim beklemeli miyim ya da daha ucuza alabilir miyim bir şekilde?
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.497 Çözümler 9 30 Haziran 2024 #2 Ultimate_Shaggy dedi: Merhaba, yakın zamanda Elden Ring almayı düşünüyordum. İndirim beklemeli miyim ya da daha ucuza alabilir miyim bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda indirim geleceğini düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Ultimate_Shaggy dedi: Merhaba, yakın zamanda Elden Ring almayı düşünüyordum. İndirim beklemeli miyim ya da daha ucuza alabilir miyim bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda indirim geleceğini düşünmüyorum.
KS KS U Ultimate_Shaggy Yoctopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 Peki teşekkürler. Artı 0 Eksi