PS4 için harici mi dahili disk mi?

Slimshady313

Decapat
Merhaba, PS4'üm 500 GB ve artık oyun silip yüklemekden çok sıkıldım. Herhangi bir 3.0 USB Drive çalşıyor mu PS4 için yoksa illa şu 800 TL olan Seagate USB Drive mı almam lazım? Veya en iyisi internal driveı mı değişmektir? Bir fark olur mu?

Merhaba, PS4'üm 500 GB ve artık oyun silip yüklemekden çok sıkıldım. Herhangi bir 3.0 USB Drive çalşıyor mu PS4 için yoksa illa şu 800 TL olan Seagate USB Drive mı almam lazım? Veya en iyisi internal driveı mı değişmektir? Bir fark olur mu?
Çalışıyor hocam fark olur çünkü birisi USB üzerinden diğeri SATA port üzerinden dolayısıyla fark olacaktır. Fakat harici disk kullanabilirsiniz.

İsterseniz degistirerek de yapabilirsiniz. 2TB takip 500GB diski kutu ile kullanırsınız.
.

Onun yerine taşınabilir bellek al 2 TB'lık.

Taşınabilirden kastın yani USB Drive?
İsterseniz degistirerek de yapabilirsiniz. 2TB takip 500GB diski kutu ile kullanırsınız.
.
hocam tam anlamadım nasıl yani? bu işlerde cahilimdir biraz

Taşınabilirden kastın yani USB Drive?

hocam tam anlamadım nasıl yani? bu işlerde cahilimdir biraz
Arkadaş diyor ki size 500 GB'lik dahilli diski söküp sabit disk kutusuna takarak USB üzerinden 500 GB alabilirsiniz. 500 GB'lik soktugunuz diskin yerine 2 TB'lik yeni aldığıniz diski takabilirsiniz.
Cevap için çok sağ ol dostum, ne gibi fark oluyor mesela oyun hızıyla falan bir fark mı yoksa ince ayrıntılar mı? Bir de her USB oluyorsa 300 400 TL civarında bir Drive önerir misin?
Yazma okuma hızı farkı olacaktır oyuna nasıl etki eder bilmiyorum yanlış bilgilendirme yapmak istemem ancak gözle görülür bir fark yaratmaya ağını düşünüyorum ama uygulamada işler değişebilir. Oynanışta ciddi fark yaratır mı sanmam ama disk performansında kesinlikle yaratır.
Onun yerine taşınabilir bellek al 2 TB'lık.
2 TB'lik tasinilabilir bellek yoktur varsa bile fiyatları uçuktur. 2 TB'lik taşınabilir disk vardır.

Arkadaş diyor ki size 500 GB'lik dahilli diski söküp sabit disk kutusuna takarak USB üzerinden 500 GB alabilirsiniz. 500 GB'lik soktugunuz diskin yerine 2 TB'lik yeni aldığıniz diski takabilirsiniz.

Yazma okuma hızı farkı olacaktır oyuna nasıl etki eder bilmiyorum yanlış bilgilendirme yapmak istemem ancak gözle görülür bir fark yaratmaya ağını düşünüyorum ama uygulamada işler değişebilir. Oynanışta ciddi fark yaratır mı sanmam ama disk performansında kesinlikle yaratır.

2 TB'lik tasinilabilir bellek yoktur varsa bile fiyatları uçuktur. 2 TB'lik taşınabilir disk vardır.
çok sağol dostum şimdi anladım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı