PS4 için NBA2K24 alınır mı?

UltimateTeam

Hectopat
İndirimde gördüğüm için sormak istedim, normalde basketbol takip etmem ama arada girip maç yapmayı severim. 130TL uygun gibi ama sorma sebebim oyunun ileride sunucuları kapanırsa sıkıntı yaşar mıyım? Online özelliklerin hiçbiriyle ilgilenmiyorum amacım sadece tekli maç, varsa takım kariyeri, oyuncu kariyeri yapmak ve uzun yıllar oynamayı istiyorum. Bu özellikler Online kısma bağlı mı? Sizce alınır mı bu oyun?

Son düzenleme:
Hocam Next-Gen olması çok önemli değil stres atmalık oynayacağım.

Sadece kariyer gibi özelliklerin Online'a bağlı olmaması önemli, bir sene sonra çoğu özellik kapanmış görmek can sıkıcı olurdu.

İndirimde gördüğüm için sormak istedim, normalde basketbol takip etmem ama arada girip maç yapmayı severim. 130TL uygun gibi ama sorma sebebim oyunun ileride sunucuları kapanırsa sıkıntı yaşar mıyım? Online özelliklerin hiçbiriyle ilgilenmiyorum amacım sadece tekli maç, varsa takım kariyeri, oyuncu kariyeri yapmak ve uzun yıllar oynamayı istiyorum. Bu özellikler Online kısma bağlı mı? Sizce alınır mı bu oyun?

Alınır bence. Ama tek başına YZ oyunu sarmıyor. Ya bir arkadaşın olacak birlikte oynayacaksın, ya da Online.

Aldım, ama ya ben oynayamıyorum ya da oyunda bir tuhaflık var :)

Menüleri çok karışık geldi, tasarım o kadar karmaşık ki insanın kariyere giresi bile gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı