Not olarak düşeyim bu ürün TV değildir akıllı monitördür. Artı olarak paneli VA panel. Film, dizi ve oyunlarda en iyi deneyim için OLED panel önerilir. Yalnız OLED paneller bazen yanma yapabiliyor onu da araştırarak alın eğer OLED bir cihaz alacaksanız.PS4 için çokda TV gerekli değil ama daha ucuza daha iyi birşey alabilirsin TV yerine.
![]()
Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör özelliklerini incele, 8.056,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normal TV yayını izlemeyeceksen bunu alabilirsin. İçinde kendi yazılımıda var. İnternete bağlayıp gene YouTube falan akabilirsin. 4K 43 inç monitör.
Teşekkürler hocam.PS4 için çokda TV gerekli değil ama daha ucuza daha iyi birşey alabilirsin TV yerine.
![]()
Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4 ms 4K 60 Hz Monitör özelliklerini incele, 8.056,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normal TV yayını izlemeyeceksen bunu alabilirsin. İçinde kendi yazılımıda var. İnternete bağlayıp gene YouTube falan akabilirsin. 4K 43 inç monitör.
Not olarak düşeyim bu ürün TV değildir akıllı monitördür. Artı olarak paneli VA panel. Film, dizi ve oyunlarda en iyi deneyim için OLED panel önerilir. Yalnız OLED paneller bazen yanma yapabiliyor onu da araştırarak alın eğer OLED bir cihaz alacaksanız.
PS4 için çok da TV gerekli değil ama daha ucuza daha iyi bir şey alabilirsin TV yerine.
![]()
Panel kalitesinden memnun musunuz? Ghosting var mı, varsa ne boyutta? Eğer IPS bir monitör kullandıysanız ikisini kıyaslayabilir misiniz?Şubattan beri kullandığım monitörüm sorulara açığım.
PS5 ile kullanıyorum, 110 saat Gran Turismo, 50 saat Spider-Man 2, Last of Us 1 2 60 70 saat, Ghost of Tsushima 50 saat ve FIFA 20 saat oynadım ve sıfır ghosting.
TV olarak da kullandığım için IPS panelle kıyaslamıyorum ama IPS laptopumdan farkı yok.
Bir tek salonda çok güneş olduğunda biraz parlaklığı yetmiyor onun dışında memnumum.
Artılar:
4K/60Hz en uygun cihaz.
PS5 ve PS4'le tam uyumlu (konsolu açınca TV otomatik açılıyor)
Hoparlörleri gayet güçlü.
Kumandası şarjlı ve işlevsel (PS5'te otomatik olarak kumanda çalışıyor)
Uygulama marketi sayesinde beIN connectten TV izliyorum.
YouTube Disney+ Netflix appletv BluTV falan hepsi var içinde ve çok hızlılar.
Kendi tarayıcısından internetten de içerik izlenebiliyor.
TV'nin Bluetooth'u var kulaklık bağlıyorum öyle oynuyorum bazen.
Blur veya ghosting yok.
Eksileri:
Parlaklık öğlen karanlık oyunlarda biraz zorluyor ama oynanmayacak kadar değil.
Alacaksanız yeni serisini öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.