PS4 için TV mi monitör mü?

efeyj

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. PS4 alacağım için TV ile monitör arasında kaldım. TV aklıma daha çok yatıyor zaten hikayeli oyunlar oynayacağım ve dizi film vb. şeyler için daha iyi olur diye düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?

PS4 için çokda TV gerekli değil ama daha ucuza daha iyi birşey alabilirsin TV yerine.

Normal TV yayını izlemeyeceksen bunu alabilirsin. İçinde kendi yazılımıda var. İnternete bağlayıp gene YouTube falan akabilirsin. 4K 43 inç monitör.

PS4 için çokda TV gerekli değil ama daha ucuza daha iyi birşey alabilirsin TV yerine.

Normal TV yayını izlemeyeceksen bunu alabilirsin. İçinde kendi yazılımıda var. İnternete bağlayıp gene YouTube falan akabilirsin. 4K 43 inç monitör.
Not olarak düşeyim bu ürün TV değildir akıllı monitördür. Artı olarak paneli VA panel. Film, dizi ve oyunlarda en iyi deneyim için OLED panel önerilir. Yalnız OLED paneller bazen yanma yapabiliyor onu da araştırarak alın eğer OLED bir cihaz alacaksanız.

Teşekkürler hocam.

Not olarak düşeyim bu ürün TV değildir akıllı monitördür. Artı olarak paneli VA panel. Film, dizi ve oyunlarda en iyi deneyim için OLED panel önerilir. Yalnız OLED paneller bazen yanma yapabiliyor onu da araştırarak alın eğer OLED bir cihaz alacaksanız.

Teşekkürler hocam bilgi için.

PS4 için çok da TV gerekli değil ama daha ucuza daha iyi bir şey alabilirsin TV yerine.

Şubattan beri kullandığım monitörüm sorulara açığım.

PS5 ile kullanıyorum, 110 saat Gran Turismo, 50 saat Spider-Man 2, Last of Us 1 2 60 70 saat, Ghost of Tsushima 50 saat ve FIFA 20 saat oynadım ve sıfır ghosting.
TV olarak da kullandığım için IPS panelle kıyaslamıyorum ama IPS laptopumdan farkı yok.
Bir tek salonda çok güneş olduğunda biraz parlaklığı yetmiyor onun dışında memnumum.
Artılar:
4K/60Hz en uygun cihaz.
PS5 ve PS4'le tam uyumlu (konsolu açınca TV otomatik açılıyor)
Hoparlörleri gayet güçlü.
Kumandası şarjlı ve işlevsel (PS5'te otomatik olarak kumanda çalışıyor)
Uygulama marketi sayesinde beIN connectten TV izliyorum.
YouTube Disney+ Netflix appletv BluTV falan hepsi var içinde ve çok hızlılar.
Kendi tarayıcısından internetten de içerik izlenebiliyor.
TV'nin Bluetooth'u var kulaklık bağlıyorum öyle oynuyorum bazen.
Blur veya ghosting yok.
Eksileri:
Parlaklık öğlen karanlık oyunlarda biraz zorluyor ama oynanmayacak kadar değil.

Alacaksanız yeni serisini öneririm.

PS5 ile kullanıyorum, 110 saat Gran Turismo, 50 saat Spider-Man 2, Last of Us 1 2 60 70 saat, Ghost of Tsushima 50 saat ve FIFA 20 saat oynadım ve sıfır ghosting.
TV olarak da kullandığım için IPS panelle kıyaslamıyorum ama IPS laptopumdan farkı yok.
Bir tek salonda çok güneş olduğunda biraz parlaklığı yetmiyor onun dışında memnumum.
Artılar:
4K/60Hz en uygun cihaz.
PS5 ve PS4'le tam uyumlu (konsolu açınca TV otomatik açılıyor)
Hoparlörleri gayet güçlü.
Kumandası şarjlı ve işlevsel (PS5'te otomatik olarak kumanda çalışıyor)
Uygulama marketi sayesinde beIN connectten TV izliyorum.
YouTube Disney+ Netflix appletv BluTV falan hepsi var içinde ve çok hızlılar.
Kendi tarayıcısından internetten de içerik izlenebiliyor.
TV'nin Bluetooth'u var kulaklık bağlıyorum öyle oynuyorum bazen.
Blur veya ghosting yok.
Eksileri:
Parlaklık öğlen karanlık oyunlarda biraz zorluyor ama oynanmayacak kadar değil.

Alacaksanız yeni serisini öneririm.

Bu arada cihazda 2 HDMI girişi + 1 tane Type-C HDMI var. Bir girişe uydu alıcısı takarsan uydudan da yayın izlersin illa dijital platformdan izlemene gerek yok. 1 detay var onu atlama, PS4'ü HDMI 1 girişine takarsan daha iyi olur buna dikkat et.

Hazır girişlerden de söz etmişken, cihazı 2 tane monitör gibi kullanabiliyorsun Windows PC'de.
Ekranı 2 tane 27 inç olacak şekilde bölüyor ve Windows 2 tane monitör takılı gibi çalışıyor. İleride daha iyi bir TV alırsam iş monitörüm de olsun diye aldım cihazı çok memnunum.

Telefondan Samsung smartings üzerinden kontrol edilebiliyor. Mesela tarayıcıda klavye olarak telefonumun klavyesini kullanabiliyorum. Zaten bütün kumanda fonksyonları da telefondan yapılabiliyor bu da bir artı.

PS5'i tanıdığı için otomatik oyun moduna geçiyor muhtemelen PS4'te de öyle olur.

İçinde PC oyunu oynamak istersen diye GeForce NOW uygulaması bile var. Gamepad bağlayıp GeForce NOW aboneliğiyle oyun da oynyan var. Şahsen ben denemedim ama yurt dışında popülermiş bu şekilde setuplar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı