Eğer mükemmel görüntü takıntın yoksa Full HD iyi bir seçim olur. Dediğim gibi ben hep 1080P bir monitörde oynadım. Fakat PS4 Slim kaç tane oyunda HDR görüntü verebilirki düşününce? Bence Full HD al gitsin. Buradan F/P bir TV bulabilirsiniz.
Hocam bir de 4K TV'de PS4 Slim'in görüntüsünde bozulma, bulanıklaşma vs. oluyor dediler ve input lag daha fazlaymış. Bilginiz varmı bunun hakkında? Kimisi sorun olur diyor kimisi olmaz diyor.
Yabancı forumlarda bazı insanlar Slim'de 4K spider-man, GoW falan oynadıklarını söylüyorlar. Bence bir şey olmaz. 4K TV'de hiç deneme şansım olmadığı için bir şey diyemiyeceğim.
Yabancı forumlarda bazı insanlar Slim'de 4K spider-man, GoW falan oynadıklarını söylüyorlar. Bence bir şey olmaz. 4K TV'de hiç deneme şansım olmadığı için bir şey diyemiyeceğim. Eki Görüntüle 764456
Hocam çok teşekkür ediyorum size. Kararımı verdim bu Vestel TV'yi büyük olasılıkla alacağım. Henüz aileme söylemedim fakat fiyat performans açısından en uygunu bu gibi duruyor. Bir kez salondan TV'yi alıp odama kurmuştum ve böyle bir ortam oldu. Yine böyle yapacağım. Yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Hocam çok teşekkür ediyorum size. Kararımı verdim bu Vestel TV'yi büyük olasılıkla alacağım. Henüz aileme söylemedim fakat fiyat performans açısından en uygunu bu gibi duruyor. Bir kez salondan TV'yi alıp odama kurmuştum ve böyle bir ortam oldu. Yine böyle yapacağım. Yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.