PS4 ile PC takası mantikli mi?

Fat kasalar 1600 1700'e bulunuyor. Daha geçen gün Slim 1TB iki kol 2300'e sattım o ürünle takas etmeyin bence. 2000 gibi rakamlara en kötü tek kol 500 GB Slim bulabilirsiniz.

İnternetten bakarak kırabilirsiniz. Para vermeye gerek yok. Yalnız kırdırmak için makinenın güncel olmaması gerekiyor ona dikkat edin
 
Peki konsolu kirdirtmak istesem nerede kirdirtabilirim? Dedigim gibi Online tarafi pek ilgimi cekmiyor zaten her ay PSN Plus'a verecek paramda yok. Bir sure yanindaki oyunlarla idare edip kirdirmak istesem ne kadara mâl olur bana?
En son 7.55 sürümü kırılıyordu galiba, şu an cihaz daha yüksek sürümde olabilir, buna dikkat edin. İnternetten bulunabiliyor gerekli programlar ve oyunlar ama güvenli olarak nereden indirilir bilmiyorum. PS dükkanları biraz pahalıya da olsa yaparlar.
 
Arkadaşlar CUH modelini sordum böyle bir şey atti satan arkadas.

IMG-20210506-WA0000.jpg
 
İyice kontrol ettikten sonra alın konsol oyun adlı bir kanalın videosu var onu da izleyin onun dışında alınabilir.

Hocam pandemide gidip arkadasin evinde test etme gibi bir imkanim yok maalesef, ancak Whatsapp uzerinden oyun oynanirken video isteyebilirim.

Bence mantıklı bir takas. Hem animeyi PlayStation'da tarayıcıdan da izleyebilirsiniz.

Ona bile gerek yok hocam, telefondan izleyebiliyorum zaten. Bu bahsettigim model hakkinda bir bilginiz var mi alinir mi?
 
Hocam pandemide gidip arkadasin evinde test etme gibi bir imkanim yok maalesef, ancak WhatsApp uzerinden oyun oynanirken video isteyebilirim.

Bir yarım saat kayıta alsın bakın çok ses çıkarıyor mu diye bir de arkadan HDMI girişini çok az sallasın ama çok sallamasın cihaz zarar görebilir görüntüde sıkıntı oluşuyorsa almayın CD falan çıkarıp taksın.
 

Geri
Yukarı