PS4 Kaç Saat Serin Çalışabilir?

Zaten exclusive oyunlar için alacağım ancak arada arkadaşlarla aynı konsoldan split screen oynayacağız online oyun oynamayacağım ps plus gerekir mi ?

Serin çalışması olarak kastettigim sey aslinda 4-5 saat araliksiz oynarsam sicaklik anormal bir seviyeye cikar mı ?

Oyunları update edeceğim ancak internet altyapı sorunu oldugu için bazi oyunları update edemeyebilirim sorun cikarir mı ?
Sorunuz çözülmüş gibi duruyor lakin sıcaklıkla alakalı bir yorumda da ben bulunma gereği duydum;
Cod bo3'te zombi modunda aralıksız 14-15 saat ve daha fazla açık kaldığı oluyor.Eğer yumurta pişirebileceğiniz kıvama geldiyse ve uçak motoru sesi çıkarıyorsa oyuna biraz ara vermelisiniz 😀

Sorunuz çözülmüş gibi duruyor lakin sıcaklıkla alakalı bir yorumda da ben bulunma gereği duydum;
Cod bo3'te zombi modunda aralıksız 14-15 saat ve daha fazla açık kaldığı oluyor.Eğer yumurta pişirebileceğiniz kıvama geldiyse ve uçak motoru sesi çıkarıyorsa oyuna biraz ara vermelisiniz 😀
Teşekkür ederim. Zaten günlük max.5 saat kullanacağım bir cihaz. İşim gücümm var benim 😂😂

Teşekkür ederim. Zaten günlük max.5 saat kullanacağım bir cihaz. İşim gücümm var benim 😂😂

5 saatten bir şey olmaz rahatlıkla oynayabilirsin. Ha bir de split screen oynamak için PSN Plus'a ihtiyacınız yok çünkü couch co-op sayılıyor. Diablo 3 bitirmiştik biz öyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı