gcg1803
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ps5
Nintendo Switch
İ7-10750h GTX 1650Tİ
Hocam yeni codlar internet bağlantısı istiyor diye biliyorum. Youtube neftlixe giremezsin ps4 hayla o kadar detaylı kırılmadı diye biliyorum. Herhangi bir internet işlevini kullanamazsın. İnternete bağlanırken psn e bağlanmalısın ondan dolayı böyle. Ama çoğu yeni nesil internet istiyor. Fifada internetsiz oynarsın ama ultimate team e giremezsin. Psn işlevlerini kullanamamak büyük bir eksik. Eğer kırık oynamak istiyorsan ps3 almalısın. Ps4 o kadar kırılamadı.Arkadaşlar bide bişey sorucam playstation 4 kırarsam fifa oynayabilirmiyim ve playstation 4 deki netflix youtube gibi uygulamalar girebilirmiyim
Bide call of duty nin hikayeli oyunlarini oynayabilirmiyim mesela modern warfreme gibi
Hocam cod oynayabiliyor musunuz? İnternetsiz oynanmıyor diye biliyorum. Psn e zaten bağlanamıyorsunuzdur. Her internet işlevi psn istiyor.Hepsini yapabilirsin
Bende crack kullanıyorum oyunlarımi kendim indiri yorum wifi açarsınız ama sakın güncelleme yapmayın eyer güncelleme yaparsanız bütün oyunlar silinecektir not online oyun oynayamazsın