PS4 kırdırılmalı mı?

Jailbreak'ı sadece korsan oyun oynamak için yapıldığını sananlar ve kullanılmaması için elinden geleni ardına koymayan ve Jailbreak'ı savunanlarla dalga geçen kendini gülünç duruma düşüren garip insanlar var.

Ben korsan kullanımına ve emek hırsızlığına karşıyım, gerisine bir şey demedim.

Kullanmanı tavsiye ederim.
 
2014 de PS4 almıştım 2 senedir oyun falan oynamıyorum konsolda bir oyun alayım dedim PS4'e özel oyunlar olmuş en az 400-500. ben de kırdırma zaten satmam ömur boyu bende kalması istiyorum, onun parasına açıkçası ihtiyacım yok. Bu kararı aldım şimdi sormak istediğim 3 soru var.
1-Kendim YouTube'deki videolardaki gibi yaparsam kırabilir miyim?
2-Kırılınca bir daha eski orijinal PS4'e cevirebiliyor muyum?
3-Başka bir zararı olmuyor değil mi? Online özellikler kullanamıyoruz sadece.
Oyun olarak 460 TL’ye yıllık bir sürü güzel oyunu oynayabiliyorsunuz ps özel oyunları dahil. Hepsi yok ama çoğusu var. Onu da alabilirsiniz.
 
Korsan kullanıma geçip emek hırsızlığı yapman ve ülkemizde her ne kadar sallanmasa da korsan dağıtımlara yönelme suçunu işlemen dışında bir problem olmaz.

Böyle ekonomisi kötü olan bir ülkede korsan oynayamaya hakkım var, bir oyuna 800TL veremem, bir oyun 100TL'nin üstüyse cracklı oynuyorum cünkü değmez.

9.03 kırılmadı mı?

Yok kırılmamış hala.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam pahalı gelebilir anlarım ama 800 TL veren enayi mi oluyor?

Benim PS4'ümde henli ama modası geçmiş bir oyuna neden saçma fiyatlar vereyim? Çıktığı döneme göre hak ettiği fiyatın şimdiki haline göre bu fiyatları hiçbir şekilde hak etmiyorlar.
 

Geri
Yukarı