PS4 kırdırmak mantıklı mı?

Zaten kırık PS4 ile PSN'e giriş yapamazsınız bu sebepten internet sorun olmayacaktır. Kırdırmak mantıklı sadece korsan oyun olarak bakmayın bu şekilde oyunlara mod ve yama uygulayabilirsiniz.
 
PS4 kırma işlemi cihazı her açtığında exploit çalıştırarak yapılıyor. Yani ps4'ü kapatıp her açtığında cihaz orijinal halinde açılıyor. Ancak burada asıl sorun kırılabilen sürüme sahip bir ps4 bulman. 9 versiyon üzerinde güncellenmiş son sürüm bir ps4 alırsan bunu şuan kırman mümkün değil. O yüzden satın aldığın ps4'ün 9 ve altındaki bir sürüme sahip olduğundan eminsen alıp kendin kırabilirsin.

Kırmak için herhangi bir yere gidip para verme. 2 dakikalık bir işlem kendin yapabilirsin. Zaten başta da dediğim gibi cihazı her açtığında oyunların kilidini kaldırmak için kendin kıracaksın her seferinde .
 
PS4 kırma işlemi cihazı her açtığında exploit çalıştırarak yapılıyor. Yani PS4'ü kapatıp her açtığında cihaz orijinal halinde açılıyor. Ancak burada asıl sorun kırılabilen sürüme sahip bir PS4 bulman. 9 versiyon üzerinde güncellenmiş son sürüm bir PS4 alırsan bunu şu an kırman mümkün değil. O yüzden satın aldığın PS4'ün 9 ve altındaki bir sürüme sahip olduğundan eminsen alıp kendin kırabilirsin.

Kırmak için herhangi bir yere gidip para verme. 2 dakikalık bir işlem kendin yapabilirsin. Zaten başta da dediğim gibi cihazı her açtığında oyunların kilidini kaldırmak için kendin kıracaksın her seferinde.

Evde nasıl kırabilirim ki hocam.
 

Geri
Yukarı