PS4 kolu benzeri kol önerisi

skrn

Centipat
Daha fazla  
Bütçe 500 civarı ama daha iyi sağlam bir şey diyorsanız 600 700 cıkarım. Fortnite FIFA vs. oynayacağım analoglar hızlı bozuluyor genellikle. Replika olabilir ya da herhangi bir markanın kendi kolu olabilir önemli değil, F/P olsun işimi görüsün ve analoglar sağlam olsun yeter. Böyle bir kol var mı? Yardımcı olursanız cok sevinirm. Bir de Xbox tarzı kollara alışık olmadığım için PS4 kolu benzeri yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu almıştım görsele aldanmayın ürünün yorumlarına bakın PC'de kullanıyorum bir sorununu görmedim.
ne zamandır kullanıyorsun kolu acaba hangi oyunları oynuyorsun yani analog vs gayet iyi mi gecikme olsun gerçi fiyatı düşük üstün bir şey beklemiyorum ama memnun musun yada gittikçe kötüye gitti mi kol

Ne zamandır kullanıyorsun kolu acaba hangi oyunları oynuyorsun yani analog vs gayet iyi mi gecikme olsun gerçi fiyatı düşük üstün bir şey beklemiyorum ama memnun musun ya da gittikçe kötüye gitti mi kol.

Ben memnunum 30 Ekim'de teslim aldım Grand Theft Auto V, The Witcher 3: Wild Hunt, Forza Horizon 4, The Crew 2, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunları oynuyorum gecikme yok ya da varsa ben hissetmedim birazcık çok az ölü bölge var ama oyunlara etki etmiyor bir de L1 tuşu çok az sallanıyor oyuna falan etkisi yok bu dediğim kusurlar PC'de kullanacaksan yanında bunu almanı öneririm. Titreşim özelliği vs.'de var. Youtube'dan inceleme videosu bulup bakabilirsin.

Ben memnunum 30 Ekim'de teslim aldım Grand Theft Auto V, The Witcher 3: Wild Hunt, Forza Horizon 4, The Crew 2, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunları oynuyorum gecikme yok ya da varsa ben hissetmedim birazcık çok az ölü bölge var ama oyunlara etki etmiyor bir de L1 tuşu çok az sallanıyor oyuna falan etkisi yok bu dediğim kusurlar PC'de kullanacaksan yanında bunu almanı öneririm. Titreşim özelliği vs.'de var. Youtube'dan inceleme videosu bulup bakabilirsin.
çok teşekkürler 🙏🏽 bakınıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı