PS4 kolu FC24'e bağlanmıyor

k.ysf02

Femtopat
Daha fazla  
PS4 kolum var benim, orijinal değil ama çalışıyor her türlü şekilde ancak benim bilgisayara bağlayınca bağlanılıyor fakat hareketleri falan bilgisayar algılamıyor, sadece DS4 Windows'a bağlayınca oluyor, öyle de FC24 açılmıyor, Steam algılıyor ama anlamadım gitti, lütfen yardım edin, yabancı kanallar videosounu çekmiş ama ben anlayamadım, bilgisi, hakimiyeti olan varsa yardım etsin?

1. Steam Üzerinden Kontrolcü Ayarlarını Düzenleme

Steam, bazı oyunlarda DS4 Windows ile çakışabilir. Bunu düzeltmek için:

• Steam'i aç ve Ayarlar > Kontrolcü bölümüne gir.
  • Genel Kontrolcü Ayarları kısmına tıkla.
  • PlayStation Konfigürasyon Desteğini aktif hale getir.
  • FC24'ü Steam üzerinden başlatmayı dene.

2. DS4 Windows'u Güncelleme ve Doğru Modu Kullanma

DS4 Windows'un en güncel sürümünü kullandığından emin ol:

• DS4 Windows'un en son sürümünü indir.
  • Hizmetler sekmesine gir ve HidHide özelliğini devre dışı bırak.
  • Emulation Mode kısmını Xbox 360 Controller olarak ayarla.

3. FC24'ü Steam'e Ekleyerek Çalıştırma

Eğer FC24 Steam dışı bir platformdan çalışıyorsa, Steam'e ekleyerek kontrolcü desteğini artırabilirsin:

• Steam'i aç ve Oyunlar > Steam'e Oyun Ekle > Steam Dışı Bir Oyun Ekle seçeneğine tıkla.
  • FC24'ü listeden seç ve ekle.
  • Oyunu Steam üzerinden başlat ve kontrolcüyü test et.

4. Alternatif Çözümler

• X360ce adlı programı kullanarak kontrolcüyü Xbox gamepad olarak tanıtabilirsin.
  • Epic Games üzerinden oynuyorsan, Steam'e EA Desktop ekleyerek çalıştırmayı deneyebilirsin.

1. Steam Üzerinden Kontrolcü Ayarlarını Düzenleme

Steam, bazı oyunlarda DS4 Windows ile çakışabilir. Bunu düzeltmek için:

• Steam'i aç ve Ayarlar > Kontrolcü bölümüne gir.
  • Genel Kontrolcü Ayarları kısmına tıkla.
  • PlayStation Konfigürasyon Desteğini aktif hale getir.
  • FC24'ü Steam üzerinden başlatmayı dene.

2. DS4 Windows'u Güncelleme ve Doğru Modu Kullanma

DS4 Windows'un en güncel sürümünü kullandığından emin ol:

• DS4 Windows'un en son sürümünü indir.
  • Hizmetler sekmesine gir ve HidHide özelliğini devre dışı bırak.
  • Emulation Mode kısmını Xbox 360 Controller olarak ayarla.

3. FC24'ü Steam'e Ekleyerek Çalıştırma

Eğer FC24 Steam dışı bir platformdan çalışıyorsa, Steam'e ekleyerek kontrolcü desteğini artırabilirsin:

• Steam'i aç ve Oyunlar > Steam'e Oyun Ekle > Steam Dışı Bir Oyun Ekle seçeneğine tıkla.
  • FC24'ü listeden seç ve ekle.
  • Oyunu Steam üzerinden başlat ve kontrolcüyü test et.

4. Alternatif Çözümler

• X360ce adlı programı kullanarak kontrolcüyü Xbox gamepad olarak tanıtabilirsin.
  • Epic Games üzerinden oynuyorsan, Steam'e EA Desktop ekleyerek çalıştırmayı deneyebilirsin.
ChatGPT Ctrl+C, Technopat Ctrl+V, Adam ChatGPT ye sorsa sorardı zaten madem bilgin yok neden ChatGPT'ye sorup buraya yapıştırıyorsun?

Kimi kandırıyorsun?

ChatGPT'deki yazıyı kopyalayıp buraya yapıştırmışsın hala ona sormadım diyorsun.

PS4 kolum var benim, orijinal değil ama çalışıyor her türlü şekilde ancak benim bilgisayara bağlayınca bağlanılıyor fakat hareketleri falan bilgisayar algılamıyor, sadece DS4 Windows'a bağlayınca oluyor, öyle de FC24 açılmıyor, Steam algılıyor ama anlamadım gitti, lütfen yardım edin, yabancı kanallar videosounu çekmiş ama ben anlayamadım, bilgisi, hakimiyeti olan varsa yardım etsin?
O yabancı kanalın videosunu atarsanız size anlatabilirim.

Chat GPT'ye sormadım kardeşim.

Aynı sonuç dahi çıkmıyor.

1749933152407.png

Her zaman aynı cevabı verecek diye bir şey yok zaten. Hala utanmadan yalan atıyorsun sana diyeceğim hiçbir şey yok.

Ha o zaman uğraşıp yazıyı başlıklarına ayırmışsın, nokta nokta teker teker yazmışsın. Allah aşkına daha kimi kandırıyorsun?

Kardeşim bak chat GPT değil de yapay zeka kullanıyorsun desen anlacaktim.

Ben GPT'yi hiç kullanmadığım için onun yapay zeka olduğunu anlayamadım kusura bakma.

Copilot kullanıyordum. :(

Kardeşim bak chat GPT değil de yapay zeka kullanıyorsun desen anlacaktim.

Ben GPT'yi hiç kullanmadığım için onun yapay zeka olduğunu anlayamadım kusura bakma.
ChatGPT böyle yazıyor zaten ve solda yazdıklarınızın geçmişi var yani daha önce kullanmışsınız. :D

1749935225373.png

Kanıtı da bu kardeşim Kusura bakma

Kişisel bilgisayar değil

Ondan dolayı başka biri kullanmış abim herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı