Kullanmış biri olarak ekleyeyim: 9. Nesil Xbox kolu için almıştım bunu, sorunsuz çalışıyor. Yalnız yazılımını kurmak gerekebilir, bende gerekmişti.
Ben de kullanıyorum aktif olarak, hiçbir sorunu yok. Yazılımını kurmama gerek olmamıştı, tak-çalıştır idi.Kullanmış biri olarak ekleyeyim: 9. Nesil Xbox kolu için almıştım bunu, sorunsuz çalışıyor. Yalnız yazılımını kurmak gerekebilir, bende gerekmişti.
Bilmiyorum, akıllı tahtaların ISO'larını hazırlayanlar, uygulamaları temizlerken Bluetooth'a da yanlışlıkla hasar vermiş sanırım diyeyim.Ben de kullanıyorum aktif olarak, hiçbir sorunu yok. Yazılımını kurmama gerek olmamıştı, tak-çalıştır idi.
Bu biraz pahalı daha ucuzu yok mu? Böyle şeylerde marka ve Bluetooth 4.0 olması fark ediyor mu?
Ucuz ürünler Çin'den alınıp üstüne marka basılmış kalitesiz ürünler oluyor. Genelde sorunlu oluyorlar, ısındıklarında performans kayıpları dahi oluyor. Bütçe arttırıp bunu almanı öneririm.Bu biraz pahalı daha ucuzu yok mu?
Bluetooth 4.0'ın bant genişliği daha düşük. 5.0 alırsan aynı anda kulaklık ve telefon bağladığında da problem yaşamazsın.Böyle şeylerde marka ve Bluetooth 4.0 olması fark ediyor mu?
Ucuz ürünler Çin'den alınıp üstüne marka basılmış kalitesiz ürünler oluyor. Genelde sorunlu oluyorlar, ısındıklarında performans kayıpları dahi oluyor. Bütçe arttırıp bunu almanı öneririm.
Bluetooth 4.0'ın bant genişliği daha düşük. 5.0 alırsan aynı anda kulaklık ve telefon bağladığında da problem yaşamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.