2 tane kolu aynı anda bilgisayardan oynama gibi bir olay var mı hocam ?İşletim sistemin Windows ise yapamazsın, senin dediğin şekilde olması için Xbox kolu bağlaman gerek. Mecburen ScpToolkit kullanman gerekiyor, merak etme zararlı bir yazılım değil.
Bluetooth olayı için anakartımın bu özelliği taşıması lazım diye biliyorum anakartım destekliyor mu Bluetooth özelliğini?PS tuşu ile share tuşuna basmanız lazım. Bu sayede Bluetooth aracılığı ile bağlanmış olur bilgisayarınıza.
İşletim sistemin Windows ise yapamazsın, senin dediğin şekilde olması için Xbox kolu bağlaman gerek. Mecburen ScpToolkit kullanman gerekiyor, merak etme zararlı bir yazılım değil.
Birde almadım daha alacağım PS4 kolu bilgisayar için kablolu mu kablosuz mu olmalı?PS tuşu ile share tuşuna basılı tutmanız lazım. Bu sayede Bluetooth aracılığı ile bağlanmış olur bilgisayarınıza.
Var, 4 tane kol destekliyor maksimum. 5 tane de olabilir.2 tane kolu aynı anda bilgisayardan oynama gibi bir olay var mı hocam ?
Evet, yapabilirsin. Bu arada kontrol ettim, maksimum 4 kol destekliyor. İyi forumlarDediğiniz program ile yapabilirim değil mi ?