PS4 Kulaklık ve Kol Aktif Olmuyor

Diğer cihazınızda bağlı olduğu için bu sorunu yaşıyor olabilir misiniz derdim ama kolu sıfırlamayı denemişsiniz. Konsolları da sıfırlayıp deneyebilir misiniz? Bir de bu sorunu yaşarken koldaki renk ne?

Bir de diğer konsolla aynı PSN hesabını mı kullanıyorsunuz? Değilse aynı hesabı kullanmayı deneyin.
Bu cihazım sıfırlanmış şekilde kutusunda duruyordu aktif kullanmıyordum onu da belirteyim
Diğer USB Portunu ve kola bir kulaklık takmayı dener misiniz?
Kulaklıkta taktım hatta komik gelebilir konuşmayı denedim :)

Bu cihazım sıfırlanmış şekilde kutusunda duruyordu aktif kullanmıyordum onu da belirteyim

Kulaklıkta taktım hatta komik gelebilir konuşmayı denedim :)

Hocam sorum garip gelebilir ama kolu daha önce şarj etmek için şu ucuza satılan şarj dock'larından kullandınız mı veya evde şu an kullandığınız bluetooth bir cihaz var mı? :D

Hocam sorum garip gelebilir ama kolu daha önce şarj etmek için şu ucuza satılan şarj dock'larından kullandınız mı veya evde şu an kullandığınız bluetooth bir cihaz var mı? :D
Yok her aksesuarı gücüm yettiğince orijinal almaya çalışırım. Normalde ps tuşuna basınca cihaz açılır bu cihazda o da olmuyor güç düğmesine basıp açmak zorunda kalıyorum. Anlamadığım şey kulaklık bağlı olsa dahi kol nasıl aktif olmaz delirmek üzereyim

Yok her aksesuarı gücüm yettiğince orijinal almaya çalışırım. Normalde ps tuşuna basınca cihaz açılır bu cihazda o da olmuyor güç düğmesine basıp açmak zorunda kalıyorum. Anlamadığım şey kulaklık bağlı olsa dahi kol nasıl aktif olmaz delirmek üzereyim

Kolun aktif olmasından daha çok PS4 kola bir kablosuz kulaklığın bağlı olduğunu düşünüyor gibi. Bu hatayı 2 farklı kablosuz kulaklık bağlamaya çalıştığınızda da alırsınız örneğin. Hatta bence kabloyla bağladığınızda cihaz sanki kolu değilde bir kulaklığı bağlamışsınız gibi yanıt veriyor size. O yüzden sordum soruaları ama ben de cevapsız kaldım şu an.

Cihazı kapalı kutuda tutmuşsunuzdur mutlaka ama bir de girişleri temizlemeyi deneyin. Hatta kolun girişlerini de temizlemeye çalışın.

Kolun aktif olmasından daha çok PS4 kola bir kablosuz kulaklığın bağlı olduğunu düşünüyor gibi. Bu hatayı 2 farklı kablosuz kulaklık bağlamaya çalıştığınızda da alırsınız örneğin. Hatta bence kabloyla bağladığınızda cihaz sanki kolu değilde bir kulaklığı bağlamışsınız gibi yanıt veriyor size. O yüzden sordum soruaları ama ben de cevapsız kaldım şu an.

Cihazı kapalı kutuda tutmuşsunuzdur mutlaka ama bir de girişleri temizlemeyi deneyin. Hatta kolun girişlerini de temizlemeye çalışın.
Aynen kolu USB kablosuna taktığımda sanki kolu değilde kulaklığı takmış gibi cihaz algılıyor ve kol aktif olmuyor ama aynı kablo ile aynı kolu diğer cihaza takıyorum hiçbir sorun olmuyor

Deneme-yanılma yöntemiyle gitmekten başka çare yok.

1.
Başka bir kolunuz var mı? Varsa ilk önce Otomatik Oturum Açma seçeneğini açalım. ([Oturum Ayarları] > [PS4 Sisteminde Otomatik Olarak Oturum Aç])

Sonra diğer kolu bağlayıp ayarlardan cihazlara bakıp, cihazı unutalım.

2.
Yine dediğim gibi konsolları ve kolları sıfırlayın. Ama bu sefer kolu USB kablosuyla takmadan bağlayın. (Cihazı açtıktan sonra PS düğmesine basarak.)

3.
Eğer yedeği varsa başka bir USB kabloyla deneyin.

Deneme-yanılma yöntemiyle gitmekten başka çare yok.

1.
Başka bir kolunuz var mı? Varsa ilk önce Otomatik Oturum Açma seçeneğini açalım. ([Oturum Ayarları] > [PS4 Sisteminde Otomatik Olarak Oturum Aç])

Sonra diğer kolu bağlayıp ayarlardan cihazlara bakıp, cihazı unutalım.

2.
Yine dediğim gibi konsolları ve kolları sıfırlayın. Ama bu sefer kolu USB kablosuyla takmadan bağlayın. (Cihazı açtıktan sonra PS düğmesine basarak.)

3.
Eğer yedeği varsa başka bir USB kabloyla deneyin.
Cihaz hiç açılmıyor ki otomatik oturum açı seçemem ve komple cihazları sıfırladım kablosuz ps tuşuna basıp açmayı denedim olmuyor :(

Cihaz hiç açılmıyor ki otomatik oturum açı seçemem ve komple cihazları sıfırladım kablosuz ps tuşuna basıp açmayı denedim olmuyor :(

Başka bir kolla deneyebilirsiniz. Daha sonra bağlanmış cihazlarınız unutacaksınız ayarlardan.

Artık çözüm olacağını sanmadığım fakat son çare aklıma gelenler;

1. Kolu PC'ye bağladıktan sonra PS4'te deneyin. (hem kablo hem de bluetooth yoluyla deneyin.)

2. Deli saçması olabilir fakat PS4'de farklı USB kablolar bağlayın. HDD, SSD falan ne bulursanız bağlayın. Sonra tekrar deneyin.

Başka da sunabildiğim çözüm galiba yok. :(

Başka bir kolla deneyebilirsiniz. Daha sonra bağlanmış cihazlarınız unutacaksınız ayarlardan.

Artık çözüm olacağını sanmadığım fakat son çare aklıma gelenler;

1. Kolu PC'ye bağladıktan sonra PS4'te deneyin. (hem kablo hem de bluetooth yoluyla deneyin.)

2. Deli saçması olabilir fakat PS4'de farklı USB kablolar bağlayın. HDD, SSD falan ne bulursanız bağlayın. Sonra tekrar deneyin.

Başka da sunabildiğim çözüm galiba yok. :(
Çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin sizi de uğraştırdım yarın başka bir kol ve kablo ile deneyeceğim sizi bilgilendiririm saygılarımla hoşçakalın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı