Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgisayarın madem güzel o halde PS4 tercih etmek bana daha mantıklı geliyor. PC'de oynayamadığınız God of War, The Last of Us 1-2, Marvel's Spider-Man, Ghost of Tsushima, Uncharted 4 gibi önemli oyunları oynarsınız.
PC Ekipmanı. PS4 aldın oyun alacak parayı ailenin vereceğini sanmıyorum, senin de yaşın küçük olduğu için para kazanıp ödeyeceğini düşünmüyorum. Bir oyunun ortalama 250 - 300 TL olduğunu düşünürsek PC ekipmanı alın. Ekipman derken mouse falan mı yoksa parça mı?
Mesela;
PC ekipmanı. PS4 aldın oyun alacak parayı ailenin vereceğini sanmıyorum, senin de yaşın küçük olduğu için para kazanıp ödeyeceğini düşünmüyorum. Bir oyunun ortalama 250 - 300 TL olduğunu düşünürsek PC ekipmanı alın. Ekipman derken mouse falan mı yoksa parça mı?
Mesela; Eki Görüntüle 755086
Bilgisayarın madem güzel o halde PS4 tercih etmek bana daha mantıklı geliyor. PC'de oynayamadığınız God of War, The Last of Us 1-2, Marvel's Spider-Man, Ghost of Tsushima, Uncharted 4 gibi önemli oyunları oynarsınız.
Arkadaşlar bilgisayarı zaten iyiymiş istediği oyunları oynayabilir ancak PS4 alırsa özel oyunlarında oynayabilir tabii ekipmandan kastın nedir ben klavye mouse mikrofon için konuşuyorum.