PS4 mü, Xbox mı?

Series S alacağım yüksek ihtimal fiyat açısından olsun Gamepad'in PC ve ele uyumluğu olsun ve en önemlisi Game Pass'i olsun.

PS4 oyunları seviyorsunuz PS4 Pro ama Sea of Thieves, Forza, halo gibi oyunları oynayacaksanız minimum Series S alınmalı. Ek olarak aylık bir miktar para vererek Game Pass abonesi olup 200'den fazla oyunu oynayabilirsin.
Performans olarak sıralarsak konsolları şu şekilde oluyor.
Series X > PS5 > One X > Series S > PS4 Pro > Xbox One S > PS4 Slim.

Hocam Series S One X'ten daha güçlü. Hem SSD var hem de Ray Tracing.

Hocam Series S One X'ten daha güçlü. Hem SSD var hem de Ray Tracing.

Kağıt üzerinde One X daha güçlü hocam. Ben burada kağıt üzerinde ki güçlerini ele aldım. Diğer türlü artık sıfır olarak One X, One S alınılmamalı zaten onun yerine Series S alınmalı.

Kağıt üzerinde One X daha güçlü hocam. Ben burada kağıt üzerinde ki güçlerini ele aldım. Diğer türlü artık sıfır olarak One X, One S alınılmamalı zaten onun yerine Series S alınmalı.

Teraflop olarak daha güçlü gözüküyor evet ama bu bir anlama gelmez. One X te kullanılan işlemci jaguar mimarili eski bir işlemci. Fakat Series S'teki işlemci yeni mimarili bir işlemci. Ve Series X ile aynı işlemciyi kullanıyorlar. (tabii ki de Series S'te işlemcinin gücü düşürülmüş)

1.parti olarak pek hikaye ön temalı oyun yok. Ama halo, gears serisi çok güzeldir hikayelidir de. Dediğim gibi PS exclusivelerindeki gibi bir hikaye, ara sahne beklemeyin.

Bende bu yüzden kararsız kaldım bir yandan bakıyorum PS4'ün o güzel hikayeli özel oyunları
Bir yandan bakıyorum Xbox'un Game Pass'ı ve gamepad'inin güzelliği ve fiyatı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı