Fan sesi rahatsız edici derecede olduğunu söylüyor herkes üstelik Series S donanım olarak daha üstünmüş.
O zaman PS daha mantıklı hocam oynayabileceğiniz bir sürü özel oyun var. Xbox tarafında RDR2 falan oynarsınız yine tabii ki ama size kalmış hangisini seçeceğiniz. Fiyat gayet makul bu arada.İnanır mısın CS:GO Valorant dışında oyun oynamadım farklı şeyler oynamak için Series S almayı düşünüyorum şu an bilgisayar toplamak kullanmak içimden gelmiyor artık soğudum.
Hayır fat kasalarda o sorun var ben Slim kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım.Fan sesi rahatsız edici derecede olduğunu söylüyor herkes üstelik Series S donanım olarak daha üstünmüş.
Sabahtan beri kafam bir PS4 tarafına gidiyor bir Series S tarafına ne yapacağımı şaşırdım![]()
PS oyunlarını seviyorsan PS, Xbox oyunlarını seviyorsan Xbox. Ben olsam PS seçerdim Last of Us Uncharted vs.
Sabahtan beri kafam bir PS4 tarafına gidiyor bir Series S tarafına ne yapacağımı şaşırdım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.