PS4 mü Xbox Series S mi?

Fan sesi rahatsız edici derecede olduğunu söylüyor herkes üstelik Series S donanım olarak daha üstünmüş.

Kişiden kişiye değişir bence beni rahatsız etmiyor ben sesine değil oyunlarına bakıyorum. Bence PS4 rahatlıkla alınır Xbox Series S yerine, PS Plus değişti oyunlarını da alırsın mükemmel olur (bence)

İnanır mısın CS:GO Valorant dışında oyun oynamadım farklı şeyler oynamak için Series S almayı düşünüyorum şu an bilgisayar toplamak kullanmak içimden gelmiyor artık soğudum.
O zaman PS daha mantıklı hocam oynayabileceğiniz bir sürü özel oyun var. Xbox tarafında RDR2 falan oynarsınız yine tabii ki ama size kalmış hangisini seçeceğiniz. Fiyat gayet makul bu arada.

Fan sesi rahatsız edici derecede olduğunu söylüyor herkes üstelik Series S donanım olarak daha üstünmüş.
Hayır fat kasalarda o sorun var ben Slim kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım.

Eğer PS4 alacaksanız ikinci el Pro alın derim, Xbox'ta yapıp PC'de yapamadığınız bir şey yok.

Hocam temiz ikinci el PS4 bulup alırsınız rahat edersiniz Xbox bana yetersiz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…