PS4 mü Xbox Series S mi?

Sabahtan beri kafam bir PS4 tarafına gidiyor bir Series S tarafına ne yapacağımı şaşırdım
Aslında farklar çok bariz. PS4 oyun kalitesinde açık ara önde. Xbox ise güncellik ve donanımda önde. İleride çıkacak bazı oyunları Xbox üzerinden oynarsınız fakat bir yerden sonra PS4'e oyun gelmeyecek.

Xbox'ta özel yok ki oyunlarının hepsini PC'ye getiriyorlar. Sony'de getiriyor ama 3 4 yıl sonra getiriyor, aradaki fark bu.

Arada jenarasyon farkı var yani düz mantıkla düşünürsek cevabımız Series S oluyor ama sonuç sen de bitiyor biz sadece etmenleri sayabiliriz.

-Game Pass başta gelen konulardan birisi ama sanırım psünde bunun gibi bir sistemi gelmiş konsol kullanmadığımdan bilmiyorum ama kuzenim PS4'te kulanıyor gayet de memnunmus.

-Donanım, yeni nesil oyunlar ve destek süresi olarak Series S çok önde gidiyor.

-Exculisive oyunlar PS4 tarafında çok büyük önem taşıyorlar konsol aldıracak oyunlar var içlerinde.

-Kontrolcü olarak her ikisini de tecrübe ettim Xbox kontrolleri daha rahat geliyor.

-Oyun fiyatları PS Store da daha iyi indirimler yakalıyor ve daha ucuz diye biliyorum ama 2 konsoluda alsan üyelik satın alacağın için eskisi gibi dert olmuyor.

En son yakınında kullanan arkadaşın falan varsa tecrübelerini sorabilirsin çok yardım ederler sana emin ol.

Sony'nin yeni sistemi ile Game Pass için Xbox alma nedeni kalmadı.

Xbox her türlü oyunu sunuyor. PS in sisteminde day0 yok. Yeni oyun çıktıktan belki 3 belki 6 ay sonra oynayabileceksin. PS güzel evet ama tüm oyunları PC ye geliyor.
Ha bence arkadaş interneti iyiyse GFN almalı. 4000tl ye 5-10 yıllık gfn alabilir.
Series s 8400tl olmuş abow.

Game Pass'te niteliksiz day one oyunu oynamak yerine PS Plus'a 2-3 yıl sonra gelecek olan bir exclusive oynamayı tercih ederim. Ayrıca sen adamı PC'ye teşvik ediyorsun, öyle bir konuşmuşsun ki sanki PS excleri Xbox'a geliyor. Evet PC'ye geliyor ama o oyunlar 3 4 yıl sonra anca çıkıyor PC'ye.

Xbox mu her türlü oyunu sunuyor? God of War, Last of Us, Uncharted nerede o zaman?

Ne day one mış arkadaş bu sistemi sadece Türkler övüyor, görende sanıyor 300 oyunda GoW, Last of Us, Uncharted kalitesinde tövbe tövbe.

Ne day one mış arkadaş bu sistemi sadece Türkler övüyor, görende sanıyor 300 oyunda GoW, Last of Us, Uncharted kalitesinde tövbe tövbe.
Ki Game Pass üzerinde oynanacak çok az oyun gördüm ben. Tabii ki kişisel zevke kalır ama kaliteli oyun sayısı bir elin parmağını geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…