PS4 Neo vs PC

Babur

Hectopat
Daha fazla  
Evet dostlarım artık Playstation 3 ümden hayır gelmiyor. Zaten sevdiğim oyun türleride Playstation 4 Neo olarak çıkar bu cihaz çıktığı zaman zaten 1500 1600 TL olur. Sizce Playstation 4 Neo denilen konsol mu ? Yoksa param olduğu zaman düzgün bir oyun canavarı mı ? Dipnot:playstation a daha sıcak bakıyorum ve şu an param ona yetiyor. Çünkü 1500 TL'lik sistemin bana ne kar getirceğini bilmiyorum. CS Lol vs oyunlardan hoşlanmıyorum. Asıl soru şu ne almalı PS4 Neo mu PC mi ? Uzun Uzun tartışın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada tekrar savaş çıkacak gibi geliyor ama yinede söyleyeyim. Konsolun oyunları pahalı, PC'nin oyunları ucuz. Konsol oyunculuğu daha kaliteli, PC oyunculuğu biraz daha kalitesiz. Konsolda yatağa uzanıp oynamak var, PC'de sandalye üzerinde oynamak var. Konsol geliştirilemez, PC sürekli geliştirilir.
PC de aldığın görüntü kalitesi ile konsol da alabiliceğin görüntü kalitesi de bir değil bunuda düşünmek gerekiyor.

@Tisy Bu kişiden kişiye göre değişir. Ben şahsen görüntü kalitesine deli gibi önem vermem, illaki her ayar ultra olsun, 60 FPS vesaire olsun diye yırtınmam. Benim için birinci kalite olan şey oyundan aldığım keyiftir. Konsollarında görüntü kalitesi berbat değil idare eder derecede tamamlıyor kendini. Görüntü kalitesi süper olmuş ama oyundan keyif almamışım bana ne getirisi olabilir ki. Konsol fanboyu da değilim orası ayrı mesele.

@Tisy Bu kişiden kişiye göre değişir. Ben şahsen görüntü kalitesine deli gibi önem vermem, illaki her ayar ultra olsun, 60 FPS vesaire olsun diye yırtınmam. Benim için birinci kalite olan şey oyundan aldığım keyiftir. Konsollarında görüntü kalitesi berbat değil idare eder derecede tamamlıyor kendini. Görüntü kalitesi süper olmuş ama oyundan keyif almamışım bana ne getirisi olabilir ki. Konsol fanboyu da değilim orası ayrı mesele.
Konsolun grafikleri bence gayet iyi ama insanoğlu işte bilirsin hep daha fazlasını ister, PS2'den beri konsol kullanıyorum gayet de memnunum ama oyun fiyatları cüzdanımı süpürüyor(n) Bu yüzden PC başında daha çok vakit geçiriyorum.

Ben bunu kendimde gördüm ki PS4 ve PC tamamen zevk meselesi. Ben PS4'te Dark Souls II oynamıştım ve 1 defa da bitirdim. Daha sonra PC'ye alıp 3 defa da orada bitirdim ama PS4'te aldığım zevkin 10 da 1 ini alamadım açıkçası. Büyük ekranda yatarak oynamak daha keyifli ve Dualshock 4'te cabası. Birde PSN'de ki Trophyler daha güzel bence :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı