Ps4 Oyun İçin İnternet

SirSakurai

Megapat
Arkadaşlar bazen online oynarken çok lag oluyor ve internet kasıyor bu nedendir?
Ben size online oyun için en uygun interneti soracağım ve yabancıların pin'i 30'larda iken bizimkinler neden 80'lerde internet hızım 9mb upload 65mb yanlış yazmış isem affola tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar hiç önerisi olan yok mu?

Arkadaşlar bazen online oynarken çok lag oluyor ve internet kasıyor bu nedendir?
Ben size online oyun için en uygun interneti soracağım ve yabancıların pin'i 30'larda iken bizimkinler neden 80'lerde internet hızım 9mb upload 65mb yanlış yazmış isem affola tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar hiç önerisi olan yok mu?
Merhaba Hayali12,
İnternetiniz iyi olsa bile Lag/Ping sorunları olması normaldir. Çünkü oyunların Sunucuları/Serverleri yurtdışındadır. Yani sinyali yurtdışından alıyoruz. Bunun için yapılabilecek birşey yok. 60 Ping görmek Türkiye standartları için Lag/Ping yok denemeyecek standarttadır.

Ben izmirde oturuyorum superonline var mıdır?
Varsa ttnet tarifesinin bitmesine 1 yıl var direk geçsem ceza olur mu?
Ping genelde 60 ve 80 arası normalmi sizce?Daha iyi bi tarife olsa hız 25mb olsa yine aynımı olur ping?
@SonerSoner @Silinen üye
Merhaba Hayali12,
TTnet sözleşmesinin bitmesine 1 yıl olduğunu söylemissiniz. Söyle anlatayım. TTnet ile 2 yıllık sözleşme yaptığınızı varsayarak, İnternetede aylık 50 TL ödediğinizi varsayıyorum. TTnet sözleşmelerindeki mantık şudur. TTnet size gelin bana 2 yıl boyunca TTnet'ten çıkmayacağınıza dair söz verin. Bende normalde 70 TL olan internet tarifesini 50 TL ye sağlayayım. Size 20 TL'lik bir indirim yaptığını varsayalım. Sizde 2 yıllık sözleşmenizin 1 yılını tamamladınız. Bir yılınız kaldı fakat sözleşme fes etmek istiyorsunuz. TTnet'de 1 Yıl boyunca indirimli tarifeden yararlandığınız için, 1 yıl sözleşme sayesinde 20 TL'kar yaptığınız için, sizden abone olduğunuz süre boyunca (ki sizinkini 1 yıl varsaydık) 20x12=240 TL para talep ederler. Parayı ödediğiniz zamanda sözleşme fes edilir. Mantığını kavramanız için varsayımda bulundum. Siz bana Ödediğiniz internetin aylık ücretini ve kaç yıllık sözleşme yaptığınızı ve kaç yıldır o interneti kullandığınızı sölerseniz size kesin ödemeniz gereken parayı söyleyebilirim... Ping konusunda ise 60-80 arasında ping görmek normaldir.25 Mbps internetiniz olduğunda normalde 70 gördüğünüz ping 50 ye düşebilir.

Internetim 2 yıllık sözleşmeli her ay 64 tl ödüyorum 1yıl kaldı bitmesine ping 80 oluyor genelde normal demişsiniz lag veya online oyunlarda pek kasma olmaz ise değiştirmeyeceğim internetimi.
@SonerSoner

Internetim 2 yıllık sözleşmeli her ay 64 tl ödüyorum 1yıl kaldı bitmesine ping 80 oluyor genelde normal demişsiniz lag veya online oyunlarda pek kasma olmaz ise değiştirmeyeceğim internetimi.
@SonerSoner

Merhaba HAYALİ12,
TTnet sizden eğer sözleşmeyi erkenden bitirmek isterseniz, yani bir yıl önceden yaklaşık 240-250 TL lik ücret isteyecektir. 80 Ping online oyun için yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı