Ps4 Oyun İçin İnternet

Birşey daha soracağım biz şimdi en iyi interneti evimize alsak yine de 50 ping'mi olur? Yani 20 yada 30'a inmez mi?
Merhaba HAYALİ12,
Daha eski mesajımda da belirttiğim gibi oyunların Sunucuları/Serverleri yurtdışındadır. Bu sebepten dolayı 20-30-40 Lag/Ping görmek ülkemiz için hayaldir. Yalnız belirtmek istediğim önemli nokta ise ; Bu bahsettiğim Battlefield 4, Fifa 15 vs. büyük çaplı oyunların sunucu serverleri yurtdışı tabanlıdır. Fakat Wolfteam gibi daha küçük çaplı oyunların sunucuları Türkiye'dedir. Bu yüzden 30 Lag/Ping görmek mümkündür. Sunuda belirtmek gerek; 60 Ping görmek çok normaldir. Hiçbir zararı olmaz. Saniye kare farkı görmezsiniz. Oyun zevkinizi baltalamaz.

Çok teşekkürler ama genelde ps4'te 80 ve 100 oluyor bu zararı olur mu?
Bazen 60 ama genelde 80 oluyor 100 olmasında bi sakınca yoksa tarifeme devam edebilirim ama en fazla 100 oliyor akk dolunca tabikide.
@SonerSoner

Not: SuperOnline çalışanı falan değilim.

25 mbit paket kullanıyorum, adını ve diğer özelliklerini hatırlamıyorum. 2 yıl taahütlü. 49 TL. Televizyon uydu kullanıyorum, televizyon ve telefon hattı almadım.

Pingim 55'ten yukarı çıkmıyor, çıkaramıyorum.
hiztesti-png.95277

Fiber hat var mı diye bakmak için:
Fiber İnternet - Nerede? - TURKCELL SUPERONLINE

Not: Gaziemir'de oturuyorum, 1.5 yıldır SuperOnline kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Dosya Ekleri

• hiztesti.png
    hiztesti.png
    176,6 KB · Görüntüleme: 628
Merhaba Hayali12,
TTnet sözleşmesinin bitmesine 1 yıl olduğunu söylemissiniz. Söyle anlatayım. TTnet ile 2 yıllık sözleşme yaptığınızı varsayarak, İnternetede aylık 50 TL ödediğinizi varsayıyorum. TTnet sözleşmelerindeki mantık şudur. TTnet size gelin bana 2 yıl boyunca TTnet'ten çıkmayacağınıza dair söz verin. Bende normalde 70 TL olan internet tarifesini 50 TL ye sağlayayım. Size 20 TL'lik bir indirim yaptığını varsayalım. Sizde 2 yıllık sözleşmenizin 1 yılını tamamladınız. Bir yılınız kaldı fakat sözleşme fes etmek istiyorsunuz. TTnet'de 1 Yıl boyunca indirimli tarifeden yararlandığınız için, 1 yıl sözleşme sayesinde 20 TL'kar yaptığınız için, sizden abone olduğunuz süre boyunca (ki sizinkini 1 yıl varsaydık) 20x12=240 TL para talep ederler. Parayı ödediğiniz zamanda sözleşme fes edilir. Mantığını kavramanız için varsayımda bulundum. Siz bana Ödediğiniz internetin aylık ücretini ve kaç yıllık sözleşme yaptığınızı ve kaç yıldır o interneti kullandığınızı sölerseniz size kesin ödemeniz gereken parayı söyleyebilirim... Ping konusunda ise 60-80 arasında ping görmek normaldir.25 Mbps internetiniz olduğunda normalde 70 gördüğünüz ping 50 ye düşebilir.
İyi akşamlar hocam şiir gibi konuştunuz sizle tanışabilir miyim?

Not: SuperOnline çalışanı falan değilim.

25 mbit paket kullanıyorum, adını ve diğer özelliklerini hatırlamıyorum. 2 yıl taahütlü. 49 TL. Televizyon uydu kullanıyorum, televizyon ve telefon hattı almadım.

Pingim 55'ten yukarı çıkmıyor, çıkaramıyorum.
hiztesti-png.95277

Fiber hat var mı diye bakmak için:
Fiber İnternet - Nerede? - TURKCELL SUPERONLINE

Not: Gaziemir'de oturuyorum, 1.5 yıldır SuperOnline kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Merhaba Sergun26,
23.37 Mbps'lik bir internet için 49 TL gibi bir fiyat çok makuldür. Fakat şunu da belirtmek istiyorum; Son 2 senedir gerçekten makul fiyatla, iyi hizmet veren bir diğer firma ise kuşkusuz Uydunet'tir. 50 Mbps internet, 200 GB adil kullanım kotası, 4 Mbps Upload/Yükleme hızını sadece 79 TL gibi bir fiyatla vermektedir...

İyi akşamlar hocam şiir gibi konuştunuz sizle tanışabilir miyim?
Merhaba Jealima,
İnsanlara yardım etmek beni mutlu ediyor. Tabi ki tanışabiliriz.

Merhaba Sergun26,
23.37 Mbps'lik bir internet için 49 TL gibi bir fiyat çok makuldür. Fakat şunu da belirtmek istiyorum; Son 2 senedir gerçekten makul fiyatla, iyi hizmet veren bir diğer firma ise kuşkusuz Uydunet'tir. 50 Mbps internet, 200 GB adil kullanım kotası, 4 Mbps Upload/Yükleme hızını sadece 79 TL gibi bir fiyatla vermektedir...
Onu bilmiyordum, ikisini de seçebilir arkadaş.

Beyler nasıl ya ben neden 70Tl
ödüyorum o zaman 50gb akk li
16mbps internete? Önereceğiniz
varsa degiştirecem ya bu nedir
böyle. Adam 50mbps 200gb akk 79
tl demis.

Beyler nasıl ya ben neden 70Tl
ödüyorum o zaman 50gb akk li
16mbps internete? Önereceğiniz
varsa degiştirecem ya bu nedir
böyle. Adam 50mbps 200gb akk 79
tl demis.
Merhaba AdamMete,
Öncelikle kullandığınız internet Uydunet değil. Uydunet diğer firmalara göre daha az popülerliği olan bir firmadır. Fiyat performans olarak alınabilir en uygun internettir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı