PS4 oyun önerisi

Uncharted 5 yok düzelteyim last of us oynayamamana üzüldüm ☹
The Lost Legacy benim gözümde 5 :)
merak etme uncharted the nathan drake collection bende var biliyosun corona var ve geçenlerde journey ile bedava olmuşlardı ben o zaman beda iken satın aldım ve oynuyorum
Aynen öyle hem de platin kupalarını almak kolaydır gösteriş seviyorsan platin kupalarını da alabilirsin :)

Playstation adını duyunca ilk akla gelen oyun serisi Uncharted... The Nathan Drake Collection oynayabilirsin. 4. oyun da bayağı iyidir. 5'i oynamadığım için onun hakkında yorum yapamayacağım.

Yanında bir arkadaşın varsa A Way Out oynamanı tavsiye edebilirim. (İngilizce seviyenin o kadar üst olması gerekmiyor)

İngilizcen iyiyse The Walking Dead oynayabilirsin (ilk sezon bile yeterli olacaktır)

Last of Us dehşet-ül vahşet bir oyundur onu oynamadan PS4'ümü sattığıma inanamıyorum :(
dostum the walking dead oynadım sezon 1 2 ve 3 ü bilgisayarımdan the way out oynmayı düşünmüyorum teşekkürler ve son olarak zaten the last of us part 2 gelince ilgim artmadı değil başlayacağıma eminim

Bloodborne, God of War, Horizon Zero Dawn, Death Stranding, Journey, Ratchet & Clank.
zaten god of war almam arkadaşımda vardı onla oynayıp bitirdik bloodborne olmaz kolu kırarım sinir bozucu horizon alabilirmiyim bilmiyorum dead stranding ben öğrenciyim para yok alamam journey var bende
inFamous: Second Son , Last of Us , Last of Us 2 (Çıktığında al bence) , God of War.
the last of us part 2 indirime girdiğinde alıcam hemen alamam ne zaman girer belli değil bende o zamana kadar para biriktiririm

Çok pahalı olmasın dediğin için yazmadım ama fiyatları daha uygun olduğu zaman Persona 5 Royal ve Final Fantasy VII Remake'i almanı tavsiye ederim.

🤪 babam ve anam oyunlara karşılar ikna etmesi zor oluyo ve pahalı olan şeyler isteyince hadi işine diyolar rdr2 nasıl aldım ps4 ü geçen sene alınca rdr2 de yanında geldi sony garantisi sağolsun açma tuşu bozukmuş değiştirdim

Çok pahalı olmasın dediğin için yazmadım ama fiyatları daha uygun olduğu zaman Persona 5 Royal ve Final Fantasy VII Remake'i almanı tavsiye ederim.
teşekkürler final fantasy VII güzel bi oyun

İyi geceler yazan yazabilir bakarım sabah çaktırmayın yatmiyacağım PUBG oynayacağım 😄😁

yaşasın babama dedim baba bana the last of us part II al dedim indirime girince yalvardım tmm dedi amq hiç inanmamıştım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 592785

Merhabalar dostlar PS5 çıktı ama ben PS4'ü alalı 1 yıl oldu ve GTA 5, AC Unity, Origins, Marvel spider-man gibi oyunlar oynadım. Daha var ama bana oyun önerisi lazım. Hem pahalı olmayan hem de sıkılmadan oynayabileceğim oyunlar istiyorum. Şimdiden teşekkürler ama çok pahalı olmasın.
Persona 5 (en sevdiğim)
Uncharted serisi
The Last of Us serisi
Shadow of the Colossus
The Last Guardian
God of War
Bloodborne
Yahu tarihe bakmamaışım zaten konu çok eskiymiş boşuna yazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı