PS4 Oyunları Korsan Oynanabilir mi ?

kemalilcee

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bildiğimiz gibi bir PS4 oyunu 250 TL'den başlıyor. Bu oyunları korsan oynayabiliyor muyuz ? Cevabı tahmin ediyor gibiyim ama yinede bir sorayım dedim. Cevaplarınızı bekliyorum.

@chkjjzz Haklı bir sitemin var lakin kimse sizi oynamanız için zorlamıyor ki, ondan dolayı gidip insanların haklarını ve emeklerini illegal yollarla kullanmaya kalkışmaya/tevşik etmeye çalışmayın. Ya ekonominin düzelmesini bekleyeceksiniz ya da paraya kıyacaksınız. Piyasaya 50 dolar olarak sunulan bir oyun ülkemizde 250 TL ye geliyorsa bu ülkenin suçudur oyun yapımcılarının değildir.

Beni zorluyorlar hocam. Nefsim zorluyor. He diceksin ki git o zaman al. Kimse kusura bakmasın aldığım 3 kuruşu gidipte o oyunlara veremem. Ekonominin düzelmesini neden bekliyorum ben. Zaten nerde korsan oynama diyen varsa ya öğrenci babadan zengin yada aylık geliri en az 3000 tl.

Öğrenciyim, okuyorum, ayrıca çalışarak kendi harçlığımı çıkarıyorum. Kazandığım 3 kuruş parayı oyuna verecek kadar zengin değilim. Param yeter ise alıyorum, yetmez ise alamıyorum. Korsan indirip hak yemek bu kadar normalse sizin için diyecek bir şey yok.

Hak demek illaki dini boyuta girecek diye bir şey yok. Hak, bir insanın zamanını ve emeğini vererek uğraştığı işe denir. Siz onun bu yaptığı işe saygı duyup, karşılığını vermek zorundasınız. Yoksa kendimi tutamıyorum, çok pahalı o bu gibi şeyler sizi haklı çıkarmaz. O zaman bağımlı insanlar da tekel bayileri basıp ben bağımlıyım param yok kendime hakim olamıyorum çalıyorum desin, ne dersiniz ?

Mesela bende bunu merak ediyorum. PS4'te PC'de oynandığı gibi korsan oyunlar oynanabilir mi? Bunu merak ediyorum. Bu bir ban/engel sebebi olmamalı. Nasıl yapacağım veya ne yapmam gerek konusunu sormuyorum sadece merak ediyorum acaba PS4'e korsan oyun yüklenebiliyor mu veya CD'si takıp oynanabiliyor mu? Çünkü bildiğim kadarıyla PS4 çok güvenlikli ve kırılmayan bir sistem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı