PS4 PRO Açıklandı

PS4 PRO beklenen ilgiyi görebilecek mi?

• Evet

Oy: 10 55,6%
  • Hayır

Oy: 8 44,4%

• Oy verenlerin toplamı
    18

edi_Cag

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Secret :)
Kimi PS4.5 dedi, kimi PS4 Neo dedi, kimi PS4 Slim dedi ama sony PS4 Pro'yu açıkladı. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. PS4 Pro ile ilgili ilk konuyu ben açmak istedim. Sony'nin PlayStation Twitch kanalından etkinlik de tanıttığı PS4 PRO sizce beklentiyi karşılayacak mıdır? Fiyatı da 399$ olarak açıklandı, Türkiye'ye gelişinde KDV de katarsak çıkış fiyatı 1.800-2.000 TL civarı olur diye tahmin ediyorum. Herkes kasada küçülme beklerken kasa büyümüş sanki. Yoksa bana mı öyle geliyor? Ayrıca solda gösterilen PS4 olarak gösterilmiş ancak Slim versiyon değil mi o ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım aynı değil mi ? Benim bildiğim tek farkları daha yüksek oyun performansı.

@FreYr3162 okuduğum bir haberde işlemcinin saat hızı artmış ve grafik kartı 2 kat güçlüymüs. PS4 ömrünün sonuna geldi sanırım

Pro versiyonu sanki 4 ile 5 arası birşey yapılmak istenmiş ayrıca gelişen sanal gerçeklik akımını da kaçırmamak adına yapılmış izlenimi verdi bana. Direk 5 çıkmış olsa PlayStation ana sürüm çıkış seneleri arasında çok dengesizlik oluşturabilirdi. Aşağı yukarı 5 sene de bir ana sürüm çıkarıyor sonuçta 4 çıkalı 3 sene oldu daha.

Slim, kasada küçülme gösterirken Pro nedense daha da büyümüş. Dualshock 4 ile ilgili bir değişiklik var mı ?

Slim, kasada küçülme gösterirken Pro nedense daha da büyümüş. Dualshock 4 ile ilgili bir değişiklik var mı ?
Dualshock ile ilgili bir gelişme yok ancak şöyle değişiklikler PRO ile gelebilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…