Yurt dışından PS4 Pro getirtmeyi düşünüyorum ama PS5'in çıkacak olması aklımı karıştırıyor. İlk defa PlayStation alacağım, sizlere sormak istedim. PS5 beklersem en erken seneye ağustos ayında alabilirim.
Sabırlı isen bekle PS5 al beklemene değer.
Yurt dışından PS4 Pro getirtmeyi düşünüyorum ama PS5'in çıkacak olması aklımı karıştırıyor. İlk defa PlayStation alacağım, sizlere sormak istedim. PS5 beklersem en erken seneye ağustos ayında alabilirim.
PS5, PS4 oyunlarını destekleyecek ama hocam. Öyle bir durum var. Yani PS5 aldığı zaman aslında PS4'deki oyunlardan mahrum kalmayacak. PS5'te de bu oyunları oynayabilecek.PS5 kat ve kat daha pahalı olacaktır.
PS4 al bence çünkü oyun fazla olmuyacak.(PS5'de)
PS5, PS4 oyunlarını destekleyecek ama hocam. Öyle bir durum var. Yani PS5 aldığı zaman aslında PS4'deki oyunlardan mahrum kalmayacak. PS5'te de bu oyunları oynayabilecek.
Cihazın ne zaman öleceği belli. Tamamıyla ölü yatırım.Al gitsin ne zaman öleceğimiz belli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.