PS4 Pro alınır mı?

gearbass

Hectopat
Yurt dışından PS4 Pro getirtmeyi düşünüyorum ama PS5'in çıkacak olması aklımı karıştırıyor. İlk defa PlayStation alacağım, sizlere sormak istedim. PS5 beklersem en erken seneye Ağustos ayında alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer vergileri ödemeden alabileceksen al ama eğer vergileri de ödeyeceksen Türkiyeden veya Yurt dışından almanın bir anlamı olmuyor Çünkü hemen hemen aynı fiyata geliyorlar PS4'ün şuanda en az 2 yıllık ömrü daha var oyunların gelmesi bakımından. Yani alınması mantıklı mı dersen bence alınır. Ancak eğer 4K ve HDR destekli bir ekranın yoksa PS4 Pro alman bence pek mantıklı değil.

Sabırlı isen bekle PS5 al beklemene değer.

PS5 kat ve kat daha pahalı olacaktır.
Yurt dışından PS4 Pro getirtmeyi düşünüyorum ama PS5'in çıkacak olması aklımı karıştırıyor. İlk defa PlayStation alacağım, sizlere sormak istedim. PS5 beklersem en erken seneye ağustos ayında alabilirim.

PS4 al bence çünkü oyun fazla olmuyacak.(PS5'de)

PS5 kat ve kat daha pahalı olacaktır.

PS4 al bence çünkü oyun fazla olmuyacak.(PS5'de)
PS5, PS4 oyunlarını destekleyecek ama hocam. Öyle bir durum var. Yani PS5 aldığı zaman aslında PS4'deki oyunlardan mahrum kalmayacak. PS5'te de bu oyunları oynayabilecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı