PS4 Pro alınır mı?

Bazı oyunlar oynanabilecek PS5'de.
Hocam dediğiniz gibi bazı oyunlar oynanır, oynanamayan oyunlar da yine PS5e sonradan portlarlar ve çıkarırlar. PS4'te de aynısı olmadı mı zaten? GOW 3, TLOU, BioShock serisi vb hep böyle oldu Gene öyle olacaktır Ancak PS5'i de çıkar çıkmaz almak mantıklı değil zaten İlk serilerde her zaman kronik hatalar olur

Yurt dışından PS4 Pro getirtmeyi düşünüyorum ama PS5'in çıkacak olması aklımı karıştırıyor. İlk defa PlayStation alacağım, sizlere sormak istedim. PS5 beklersem en erken seneye Ağustos ayında alabilirim.
Ekim ayında ek vergiler kaldırılacak ve fiyatlarda düşüş olacak. Zaten satıcılar vergiyi kullanarak kurnazca fiyatı daha da arttırdı. Ekim ayı sonunu bekle sonra al. PS5 alma bence gereksiz pahalı. Değmez. Zaten PS4 Pro 4K destekliyor.

PS 4 hayla alınır.
Hatta PS 3'e çıkan en son oyun 2019 yılında çıkmıştır. Kaba taslak ile PS 4'ün oyun çıkma konusunda en az 4 yılı var diyebiliriz. Hayla PS 3 alıp satanda bolca mevcut.

Ayrıca eğer gerçekten almak istiyorsan Sonbahar'da vergi düşecek diyorlar, vergiyi düşürmelerini bekleyebilirsin.
PS 5 konusuna gelirsek, PS 5'in tek başına çıkması yeterli değil. Oyunların çıkması da sürecektir. ,
Ek olarak kurlarda değişiklik olmazsa TL olarak en az 6000 TL olur.

Bana sorsanız ben ne Xbox Series X alırım ne de PS 5 ( tabi param varsa alırım ikisini de 😂), o para ile PS 4 yanına da her yere götürebildiğim Switch almak isterdim.

PS 4 hayla alınır.
Hatta PS 3'e çıkan en son oyun 2019 yılında çıkmıştır. Kaba taslak ile PS 4'ün oyun çıkma konusunda en az 4 yılı var diyebiliriz. Hayla PS 3 alıp satanda bolca mevcut.

Ayrıca eğer gerçekten almak istiyorsan Sonbahar'da vergi düşecek diyorlar, vergiyi düşürmelerini bekleyebilirsin.
PS 5 konusuna gelirsek, PS 5'in tek başına çıkması yeterli değil. Oyunların çıkması da sürecektir. ,
Ek olarak kurlarda değişiklik olmazsa TL olarak en az 6000 TL olur.

Bana sorsanız ben ne Xbox Series X alırım ne de PS 5 ( tabi param varsa alırım ikisini de 😂), o para ile PS 4 yanına da her yere götürebildiğim Switch almak isterdim.
Maalesef Vatan Bilgisayar 8 bin TL olarak listeledi PS5'i. :(

PS4 vergi ödenmeyecek akrabamla yanında hediye olarak gelecek 3000 TL'ye alıyorum.
Ayrıca bu sene almazsam yurtdışında ancak seneye ağustos gibi alabilirim o kadar beklemek istemiyorum. Son olarak PS4 Pro 500GB alsam yeterli olur mu oyunları bitirip sileceğim. Aynı anda en fazla 4 oyun yüklü olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı