Oyun fazla olmayacak ne demek ya?Şuanlık öyle olacak,ileride bu kadar az oyun ile kısıtlı kalmazlar.PS5 kat ve kat daha pahalı olacaktır.
PS4 al bence çünkü oyun fazla olmuyacak.(PS5'de)
Oyun fazla olmayacak ne demek ya?Şuanlık öyle olacak,ileride bu kadar az oyun ile kısıtlı kalmazlar.PS5 kat ve kat daha pahalı olacaktır.
PS4 al bence çünkü oyun fazla olmuyacak.(PS5'de)
Hocam dediğiniz gibi bazı oyunlar oynanır, oynanamayan oyunlar da yine PS5e sonradan portlarlar ve çıkarırlar. PS4'te de aynısı olmadı mı zaten? GOW 3, TLOU, BioShock serisi vb hep böyle oldu Gene öyle olacaktır Ancak PS5'i de çıkar çıkmaz almak mantıklı değil zaten İlk serilerde her zaman kronik hatalar olurBazı oyunlar oynanabilecek PS5'de.
Oyun fazla olmayacak ne demek ya? Şu anlık öyle olacak, ileride bu kadar az oyun ile kısıtlı kalmazlar.
Tamam sen git PS5 al 2 tane de devlete alırsın.Cihazın ne zaman öleceği belli. Tamamıyla ölü yatırım.
Tamam sen git PS5 al 2 tane de devlete alırsın.
Ben PS5 al demedim, ayrıca PS4 aldığında vergi ödemediğini düşünmen gülünç. Kaldı ki konu sahibi yurt dışından alıyor.Tamam sen git PS5 al 2 tane de devlete alırsın.
Ekim ayında ek vergiler kaldırılacak ve fiyatlarda düşüş olacak. Zaten satıcılar vergiyi kullanarak kurnazca fiyatı daha da arttırdı. Ekim ayı sonunu bekle sonra al. PS5 alma bence gereksiz pahalı. Değmez. Zaten PS4 Pro 4K destekliyor.Yurt dışından PS4 Pro getirtmeyi düşünüyorum ama PS5'in çıkacak olması aklımı karıştırıyor. İlk defa PlayStation alacağım, sizlere sormak istedim. PS5 beklersem en erken seneye Ağustos ayında alabilirim.
Maalesef Vatan Bilgisayar 8 bin TL olarak listeledi PS5'i.PS 4 hayla alınır.
Hatta PS 3'e çıkan en son oyun 2019 yılında çıkmıştır. Kaba taslak ile PS 4'ün oyun çıkma konusunda en az 4 yılı var diyebiliriz. Hayla PS 3 alıp satanda bolca mevcut.
Ayrıca eğer gerçekten almak istiyorsan Sonbahar'da vergi düşecek diyorlar, vergiyi düşürmelerini bekleyebilirsin.
PS 5 konusuna gelirsek, PS 5'in tek başına çıkması yeterli değil. Oyunların çıkması da sürecektir. ,
Ek olarak kurlarda değişiklik olmazsa TL olarak en az 6000 TL olur.
Bana sorsanız ben ne Xbox Series X alırım ne de PS 5 ( tabi param varsa alırım ikisini de), o para ile PS 4 yanına da her yere götürebildiğim Switch almak isterdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.