PS4 Pro alınır mı?

Bu ihtimallerin dışında oyun fiyatlarını göz önünde bulundur. Herkesin bildiği gibi PS5 oyunları acayip pahalı olacak. 1 oyuna 400-500 vermek de var. Kötü bir durum.

PS4 vergi ödenmeyecek akrabamla yanında hediye olarak gelecek 3000 TL'ye alıyorum.
Ayrıca bu sene almazsam yurtdışında ancak seneye ağustos gibi alabilirim o kadar beklemek istemiyorum. Son olarak PS4 Pro 500GB alsam yeterli olur mu oyunları bitirip sileceğim. Aynı anda en fazla 4 oyun yüklü olur.
Benimki de 500 GB , 6-7 tane oyun kurulu ve bir sürü ( en az 8 tane ) hafızadan dolayı kuramadığım oyun var. 😂
Bazıları dijital kütüphaneden, bazıları kutulu ama sonuçta var.
Oynayacağınız oyunların boyutuna göre sıkıntı oluşturabilir.
Ancak ucuza ek hafıza taktırmak mümkün. Ben de bir kaç aya bir tane alacağım.

Benimki de 500 GB, 6-7 tane oyun kurulu ve bir sürü ( en az 8 tane ) hafızadan dolayı kuramadığım oyun var. 😂
Bazıları dijital kütüphaneden, bazıları kutulu ama sonuçta var.
Oynayacağınız oyunların boyutuna göre sıkıntı oluşturabilir.
Ancak ucuza ek hafıza taktırmak mümkün. Ben de birkaç aya bir tane alacağım.

1TB HDD'yi USB ile bağlayabilir miyiz? Arada oynadıklarımı ona atarım oynatacağım zaman USB ile takar oynarım

1TB HDD'yi USB ile bağlayabilir miyiz? Arada oynadıklarımı ona atarım oynatacağım zaman USB ile takar oynarım
Evet bildiğim kadarı ile oluyor ama her diski desteklemiyor diye biliyorum.
Belli bir sürümün üzerinde olması gerekiyor diye biliyorum.
İnternet'ten aratıp bol bol Türkçe video bulabilirsiniz.

Ayrıca sadece bir tane HDD veya SDD takma hakkınız var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı