PS4 Pro Gamma kasa renk farkı

İbrahimkocaman

Hectopat
Yeni PS4 Pro Cuh-7216B aldım, kasada dikkat ettim pramit gibi yükselen yerde renk farklılığı var. Normal mi?

20190908_231623.jpg
20190908_231628.jpg

Yok renk farklılığı var grimsi belki gören vardır yâda aynı kasaya sahip olan diye sordum yoksa oynamada çalışmasında herhangibi hicbir sorun yok
Arkadaşlar teknik bir soru bu kimisi kozmotike önem vermez ama ben veriyorum ben ilk aldinda gamma kasa dendiği için farklılık var diye düşündüm ama teknoloji mağazalarda tam siyah bu kasa çıkarılıp sonrada çıkanlar tamamı siyah oldu
Yok renk farklılığı var grimsi belki gören vardır yâda aynı kasaya sahip olan diye sordum yoksa oynamada çalışmasında herhangibi hicbir sorun yok
Arkadaşlar teknik bir soru bu kimisi kozmotike önem vermez ama ben veriyorum ben ilk aldinda gamma kasa dendiği için farklılık var diye düşündüm ama teknoloji mağazalarda tam siyah bu kasa çıkarılıp sonrada çıkanlar tamamı siyah oldu herhalde yâda fabrika hatasını bilemedim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı