PS4 Pro hala alınır mı?

Her oyunu açar dedim mi? PS4 Pro 1TB 4000TL yüksek ayarda açması lazım değil şu an 4K'ya oyuncu PC toplayabilir misin sıfır olarak ve orta-yüksek 60FPS alsın. Ve kaliteli öyle dandirik de değil.
4K'ya güzel sistem topla da bizde alalım yahu her oyunu yüksek 60FPS açsın.
Bunu siz yazdınız. Ek olarak yine PS 4 4K 60FPS'de düşük-orta açıyor(bir çok oyunu 30FPS açtığını saymazsak). Ben de zaten bu fiyata sistem toplanır demedim.
 
Bana görede PS4 almak saçma artık. Max 1-2 yıl içinde yüzüne bile bakılmayacak. Bunu göz önünde bulundurduğum için böyle düşünüyorum.

Hala PS3 ayakta :D,5 çıkınca çoğu kişi 3 alacak.
Bunu siz yazdınız. Ek olarak yine PS 4 4K 60FPS'de düşük-orta açıyor(birçok oyunu 30FPS açtığını saymazsak).

Ben 4K demiyorum 4K(TL yani) 4000TL=4K
Bunu siz yazdınız. Ek olarak yine PS 4 4K 60FPS'de düşük-orta açıyor(birçok oyunu 30FPS açtığını saymazsak). Ben de zaten bu fiyata sistem toplanır demedim.

"Ps 4 her oyunu yüksek ayarda açmıyor" biz de zaten her oyun demedik birçok oyunu rahat açıyor ve aynı fiyata aynı derecede oyun PC'si alınmaz.
 
Ben her zaman PlayStation'u Xbox'tan daha fazla severim ama bu oyun fiyatları nedeniyle alınmayacak seviyeye geldi. Xbox için Gamepass, EA Access gibi üyelikler ile az paraya çok oyun alabiliyorsunuz. Bence Xbox alın. Daha mantıklı, en azından oyunlara paralar yatırmıyorsunuz.
Hala PS3 ayakta :D,5 çıkınca çoğu kişi 3 alacak.

Mesela ben. Daha 3 ay önce aldım ve memnunum 🙂
 
PS4 özel oyunlarına ilgin varsa (God Of War , Uncharted vb. ) tabii ki PS4 alabilirsin ama özel oyunlara ilgin yoksa Xbox daha iyi bir seçim olacaktır.
 
Tamam arkadaşlar PS4 Pro almaya karar verdim kasım ayında inşallah alacağız zaten elimde PC var 6000 TL'ye topladım geçen ay bir de PS4 var PS4'ü satarım PS4 Pro'yu alırım (tabii ki de PS4'ü satıp alamam PS4 Pro'yu üste biraz para koyup alacağım) PS4 Pro için cuh önerisi yapar mısınız bir de.
 

Geri
Yukarı