PS4 Pro hala alınır mı?

Onun yerine Nintendo Switch Lite falan alabilirsin. Tüm hevesini ondan çıkarsan daha güzel olur. Sarı sitede çipliler var hazırda.
oynamak istedigim oyunların pek switchte oldugunu sanmıyorum elbette o oyunları bilgisayardan da oynayabilirim ama konsoldan hem biraz daha keyifli oluyor hemde dedigim gibi sehir dısına cok sık gidip geliyorum kasayı tasimak ekranla zor oluyor

Ha o zaman iş değişir ama yinede en kötü ps5 öneriyorum,emin ol pişman olmazsın 11-12k parada az değil 10 yaşında konsol için piyasanın içine ettiler ps3 bile 5-6k.
aynen oyle biraz fiyatlari gereksiz pahali series ste oneren oldu ama xbox a pek ısınamıyorum ve istedigim oyunlar orda yok

Oynamak istedigim oyunların pek switchte oldugunu sanmıyorum elbette o oyunları bilgisayardan da oynayabilirim ama konsoldan hem biraz daha keyifli oluyor hem de dedigim gibi sehir dısına cok sık gidip geliyorum kasayı tasimak ekranla zor oluyor

El konsollarına merakınız varsa alınabilir hem konsoldan daha kolay hem daha rahat.

oynamak istedigim oyunların pek switchte oldugunu sanmıyorum elbette o oyunları bilgisayardan da oynayabilirim ama konsoldan hem biraz daha keyifli oluyor hemde dedigim gibi sehir dısına cok sık gidip geliyorum kasayı tasimak ekranla zor oluyor

aynen oyle biraz fiyatlari gereksiz pahali series ste oneren oldu ama xbox a pek ısınamıyorum ve istedigim oyunlar orda yok
Series s de alınmaz bence çünkü bana kalırsa ps4.5 gibi bir şey ve gta 6 açıcağı söyleniyor ama tahminim 720p 30fps olucak bildiğin ps3 deki gta 5 gibi düşün.Sen yine düşün ben bütün konsolları kullandım ps1-2-3-4-5.Her zaman en güncelini almak iyi.

Series s de alınmaz bence çünkü bana kalırsa ps4.5 gibi bir şey ve gta 6 açıcağı söyleniyor ama tahminim 720p 30fps olucak bildiğin ps3 deki gta 5 gibi düşün.Sen yine düşün ben bütün konsolları kullandım ps1-2-3-4-5.Her zaman en güncelini almak iyi.
o zaman parami biriktirip 5 alayim ama 5ten yanada suphelerim var 5 sene oldu cikali sanki o bile eskimis gibi geliyor pro modelinide gereksiz pahali buluyorum sizce ps5in 4 5 sene daha omru olur mu

o zaman parami biriktirip 5 alayim ama 5ten yanada suphelerim var 5 sene oldu cikali sanki o bile eskimis gibi geliyor pro modelinide gereksiz pahali buluyorum sizce ps5in 4 5 sene daha omru olur mu
Yani şuan ps4 ü hala insanlar alıyorsa 5-6 sene belki 7-8 sene sonra ps5 yine alanlar olucaktır illaki ve espor oyunlarını pes,fifa vb. açar.AAA oyunların desteği ne olur bilemem 1080p 30fps 5 sene götürür diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00