PS4 Pro hala alınır mı?

atakannnn

Hectopat
Selam dostlar, şu ana kadar pek konsol kullandıgım soylenemez ama nedir ne degildir anlayabiliyorum. Konuya gelirsek benim oynamak istedigim birkaç oyun var. TLOU2 God of War-GoW Ragnarok EA FC 24-25 gibi ama hangi konsolu alacağım konusunda da kararsızım. Pek de param oldugu soylenemez ama enazından bir an önce de bu hikaye oyunlarını oynamak bitirmek istiyorum, biraz da PS4 Pro'nun eski bir cihaz olması beni korkutuyor. Sizce ne yapmaliyim? Hala alınır mı? Bu oynamak istedigim oyunları bitirip birkaç senede sıkıntısız bir sekilde bu cihazi kullanabilir miyim?

Sony'nin yeni oyunları PC'ye gelmeye başlıyor artık. Bence o paraya PC diz. (TLOU2 God of War-GoW Ragnarok EA FC 24-25 hepsi PC de var.)

Selam dostlar, şu ana kadar pek konsol kullandıgım soylenemez ama nedir ne degildir anlayabiliyorum. Konuya gelirsek benim oynamak istedigim birkaç oyun var. TLOU2 God of War-GoW Ragnarok EA FC 24-25 gibi ama hangi konsolu alacağım konusunda da kararsızım. Pek de param oldugu soylenemez ama enazından bir an önce de bu hikaye oyunlarını oynamak bitirmek istiyorum, biraz da PS4 Pro'nun eski bir cihaz olması beni korkutuyor. Sizce ne yapmaliyim? Hala alınır mı? Bu oynamak istedigim oyunları bitirip birkaç senede sıkıntısız bir sekilde bu cihazi kullanabilir miyim?
Bütçe nedir?

PS4 Pro'yu bilmem de çok ucuza bir PC dizerek PS4 oyunlarının hepsini oynarsın artık.

Bilgisayarım var gayet de yeterli sadece biraz konsollara heves ettim ve tatile falan gidince iki üç zaman gecirmek icin almayi dusunuyorum

Sony'nin yeni oyunları PC'ye gelmeye başlıyor artık. Bence o paraya PC diz.
pcm var ikinci el ps4 pro dusunuyorum

en fazla 11 12 ps4pro icin

İnan gerek yok şuan linki hatırlamıyorum ama rtx 4060 sistemleri 20k ya bulabiliyorsun biraz araştırınca ve ps4-5 teki bütün oyunları oynarsın.Onu geçtim ps4 artık yatırım yapılıcak konsol değil belki ps5 olabilir ithalatçı garantili dijitaller ucuz oluyodu.

İnan gerek yok şuan linki hatırlamıyorum ama rtx 4060 sistemleri 20k ya bulabiliyorsun biraz araştırınca ve ps4-5 teki bütün oyunları oynarsın.Onu geçtim ps4 artık yatırım yapılıcak konsol değil belki ps5 olabilir ithalatçı garantili dijitaller ucuz oluyodu.
teşekkürler ama dedigim gibi bilgisayarım var ve işimi goruyor sadece biraz konsollara merak saldım şehir dişi tatillerinde de işimi gorucek 2 3 saatte olsa zaman geciricek bir konsol arıyorum

Teşekkürler ama dedigim gibi bilgisayarım var ve işimi goruyor sadece biraz konsollara merak saldım şehir dişi tatillerinde de işimi görecek 2 3 saatte olsa zaman gecirecek bir konsol arıyorum.

Onun yerine Nintendo Switch Lite falan alabilirsin. Tüm hevesini ondan çıkarsan daha güzel olur. Sarı sitede çipliler var hazırda.

teşekkürler ama dedigim gibi bilgisayarım var ve işimi goruyor sadece biraz konsollara merak saldım şehir dişi tatillerinde de işimi gorucek 2 3 saatte olsa zaman geciricek bir konsol arıyorum
Ha o zaman iş değişir ama yinede en kötü ps5 öneriyorum,emin ol pişman olmazsın 11-12k parada az değil 10 yaşında konsol için piyasanın içine ettiler ps3 bile 5-6k.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00