PS4 Pro halen alınır mı?

PUBG PS4'e gelecek.Konsolun güçlü olduğunu herkes kabul ediyor. Ama PS4 çıktığı günden itibaren Xbox'ı yerin dibine gömdü. Konsol aleminde çığır açtı. Xbox güçlü olabilir ama PS4'ün oyun performansı herkesi tatmin edebilecek bir seviyede. Gayet yeterli. Sahte 4K demişsin. Millet sanıyor ki her oyun 4K ve sabit 60FPS destekliyor. Sonra 4K özelliğine laf edip PS4'ü kötülüyorlar. Bunlar bilgisizlikten kaynaklanıyor. İki konsolunda kendine göre artıları ve eksileri var. İsteyen istediğini tercih etsin.
Pubg ps4e ne zaman gelecek resmi bir haber kaynağı alabilir miyim Nigarloji Bey?
Araştırıp kendin bulabilirsin, Google bunun için var. Xbox'da Türkçe dublaj var deyip PlayStation'ın dublajı yıllardır yaptığını bilmeyerek rezil olman yetmedi mi. :) Bence boşa uzatıyorsun pehlivan.
Gönder haber kaynağını bırak bu palavralari yemiyoruz artık kardeşim.
Yalan haberlerlerle insanları kandırdığıniz yetti.
Araştırıp kendin bulabilirsin, Google bunun için var. PUBG 1.0 olmadan önce Sony hazır olmayan oyuna yanaşmadı, sonrasında ise PUBG PC ve Xbox ile anlaşma sağlandı ancak PUBG CEO'su PS4'e oyunun geleceğini doğruladı. Xbox'da Türkçe dublaj var deyip PlayStation'ın dublajı yıllardır yaptığını bilmeyerek rezil olman yetmedi mi. :) Bence boşa uzatıyorsun pehlivan.
Haber kaynağı yolla boş konuşma bence karateci çocuk.
Resmi belgelerle oyna.
O tiyatrolar sökmez artık.

PUBG için konsol almayı hala komik buluyorum. :) God of War varken, The Last of Us varken PUBG yok demek. :)

PUBG ps4e ne zaman gelecek resmi bir haber kaynağı alabilir miyim Nigarloji Bey?

Gönder haber kaynağını bırak bu palavralari yemiyoruz artık kardeşim.
Yalan haberlerlerle insanları kandırdığıniz yetti.

Oyunun geliştirici stüdyosu Bluehole’un yetkili isimlerinden biri olan CH Kim, yapımın geleceği hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu. Kim, PUBG’nin PS4 için de çıkacağını müjdeledi. Bluehole’un yetkili ismi, PUBG’nin şimdiye kadar PS4 için yayınlanmamasını, Sony’nin bu konu hakkındaki katı kurallarına bağladı. Kim; “PS4 için bir oyun yayınlamak ciddi anlamda zor. Sony’nin oldukça katı kuralları var. Elbette bu gecikmedeki tek neden bu değil. Keza Microsoft ile yaptığımız anlaşmanın da bu gecikmeyle yakından ilgili olduğunu dile getirebiliriz.”

Kaynak: CNN Türk

Yerli kaynak: Shiftdelete

Yabancı kaynak

Yabancı kaynak

Sanırım bu link size herşeyi anlatır :):)

Xbox %40 daha güçlü ve ben paramı çöpe atamam.

Ayrıca PUBG gibi bir oyun Xboxda olduğu için Ps4 aklımın ucundan bile geçmiyor.

Ps4'ün insanları kandırdığı yeter artık. 4k bile yok. Sahte 4k ile insanları aptal yerine koyuyorlar, Xbox ise sözünde durdu ve gerçek 4kyi bize sundu. Ayrıca Türkçe dublaj oyun çıkarıyor adamlar bizim için

Aşağıda ki resimi iyi inceleyin.

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/karsilastirma-png.307276/
Xbox Türkçe dublaj oyun çıkarıyor diye adam mı oldu şimdi. Xbox'a Türkçe dil desteği 2014'te geldi. Hatta Xbox 360'lara update getirmedi direk Xbox One X'leri Türkçe yaptı. PS'de ise 2012'den beri var. Türkçe dublaj bana göre iğrenç birşey. Karakterlerin kendi sesinin yerini hicbirsey tutmaz. Altyazı tek başına yeterlidir. Şöyle düşün; GTA5'te Trevor'un "F***" diye isyan etmesinden mahrum kalacaksın. Ve PS4'te de Türkçe dublaja sahip oyunlar var.

PUBG için konsol almayı hala komik buluyorum. :) God of War varken, The Last of Us varken PUBG yok demek. :)

Oyunun geliştirici stüdyosu Bluehole’un yetkili isimlerinden biri olan CH Kim, yapımın geleceği hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu. Kim, PUBG’nin PS4 için de çıkacağını müjdeledi. Bluehole’un yetkili ismi, PUBG’nin şimdiye kadar PS4 için yayınlanmamasını, Sony’nin bu konu hakkındaki katı kurallarına bağladı. Kim; “PS4 için bir oyun yayınlamak ciddi anlamda zor. Sony’nin oldukça katı kuralları var. Elbette bu gecikmedeki tek neden bu değil. Keza Microsoft ile yaptığımız anlaşmanın da bu gecikmeyle yakından ilgili olduğunu dile getirebiliriz.”

Kaynak: CNN Türk

Yerli kaynak: Shiftdelete

Yabancı kaynak

Yabancı kaynak
Köşe yazıları yada yorumcuların paylaşımları demedim. Resmi site dedim. 😂
Bluhole yada bir Sony ceo konuşması yada video yada PS sitesi olabilir

Çaresizlik böyle birşey işte.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı