PS4 Pro Hangi ekran kartı ile eşdeğer?

• Konuyu başlatan snrefe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 28.758
Siz sanıyor musunuz pc sahibi olanların oyun konsoluna sahip olmadığını
Hocam ben öle bişey demedim ki zaten bende de hem pc , hem ps4 var ve madem diyosun sadece oyun konsolu değil multimedya aracı o zaman onu sadece oyun konsolu olan ps4 ile böyle bir karşılaştırma yapma. Şu anda baktığımızda en güçlü cihaz ps4 ardından ps4 pro çıkıcak ve aradan 1,5 yıl geçicek scorpio çıkıcak ondan sonra en güçlü konsol olucak yani hala en güçlü konsol çoğu yönüyle ps4 tür.

Hocam ben öle bişey demedim ki zaten bende de hem pc , hem ps4 var ve madem diyosun sadece oyun konsolu değil multimedya aracı o zaman onu sadece oyun konsolu olan ps4 ile böyle bir karşılaştırma yapma. Şu anda baktığımızda en güçlü cihaz ps4 ardından ps4 pro çıkıcak ve aradan 1,5 yıl geçicek scorpio çıkıcak ondan sonra en güçlü konsol olucak yani hala en güçlü konsol çoğu yönüyle ps4 tür.

Bir hata yaptık çekiyoruz ceremesini. Yok, bu oyun konsolu olmamış...

İlk önce xbox 10 tlfps gücünde olsa bile önemli değil ki. Bütün exc. oyunlarını dağıttı. Xbox one alanları tabiri caizse keriz yerine koyup yeni nesil konsol çıkarttılar. Sony bunu yapmadı. Adamlar ne kadar röportaj varsa hepsinde biz ps4 neslindeyiz, yeni nesile geçmedik diyorlar. Ps4 Pro sadece daha yüksek grafik ve çözünürlük isteyenler için çıkıyor. Isteyen alır isteyen almaz. Ayrıca Xbox scorpio tabi ki prodan daha iyi olacak. Donanım konusunda daha güçlü ama arkadaşında dediği gibi sony daha elini göstermedi. 2019 veya 2020 de yeni nesil konsolunu çıkaracak. İşte o zaman durum değişir. O nedenle erken yorum yapmanın bir anlamı yok.

Ps4 pronun donanım gücüne gelecek olursak yukarıda arkadaşların dediği gibi ps4 Pro R9 380x civarından bir gpu ya sahip. Bu ekran kartı pc de 4k da sıkıntı çıkarır ama konsolda optimizasyon denilen bir olay var. İyi bir optimizasyon ile bu ekran kartının pc deki gücünü çok rahat katlayabilirler. Zaten bu yüzden herşey yapımcının elinde oluyor.

Konsola lanet olsun hala fikrim geçerli :D
R5 işlemciler görücüye çıksın Ryzen tam otursun orta-üst seviye bir PC toplayacağım. PS4'te anca FIFA, NBA ve yılda iki tane çıkan özel oyunlardan oynarım.
Sen öyle düşünmeye devam et o zaman. Her zaman PS4 daha uzun ömürlü olur. Ayrıca dediğine göre oyun zevkin sıfır senin. The Last Of Us, Uncharted, Destiny gibi oyunlar varken hala laf yapıyorsun.

Elinde 5000-9000 TL'lik bütçe varsa PS4'den daha uzun ömürlü bir PC dizebilirsin. Bence yine de o kadar uzun ömürlü olmaz. PS3 o donanımla neler yapıyor PS4 neler yapar? Ayrıca PS4 ile PC arasında grafik farkı yok denebilecek kadar az!

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı