sylvia32
Hectopat
PS4 Pro yerine Xbox series s alın onun yerine.
Bende hep bir PlayStation merakı oldu
Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 Pro yerine Xbox series s alın onun yerine.
Yurtdışından getirtme/alma imkanın varsa en azından Xbox series s getirirsin ve kafana takmazsın, hem de daha ucuza gelir.
Exclusive oyunları oynamak istiyorum ben ve xbox gibi bir konsolda olmadığı için ps i tercih ettimPS4 Pro yerine Xbox Series S alın. Daha mantıklı ve performans olarak yeni nesil bir alet.
Tabii piksellerle oynatıyor. O optimizasyonlu GTA'yı hangi bilgisayara kurarsan kur kaldırır.Çıkarsa oynatır.
GTA 5 PS3'te bile, günümüzde çoğu bilgisayarın oynatamadığı gibi oynatıyor XD.
PS4'te bu şahane oyunu oynatır herhalde.
Arkadaşlar kasım ayı gibi PS4 Pro almayı düşünüyorum malum PS5 çok pahalı ve ilk konsolum olucağı için çok bir bilgim yok. Ayrıca Cyberpunk'ı güzel bir kalitede 30 FPS oynayabilir miyim konsolda?
Yani PS4'te oynatır.Tabii piksellerle oynatıyor. O optimizasyonlu GTA'yı hangi bilgisayara kurarsan kur kaldırır.
Ben tipini çok beğendim. Fena değil.Moderatör mesajları silerken konuya verdiğim cevabı da silmiş.
Bence PS4 Pro'ya yatırım yapmak yerine 10 Kasım'da satışa çıkacak olan Series S konsolunu bekleyin. Nispeten uygun fiyatlı yeni nesil bir konsol olacak.
PS4 Pro yerine Xbox series s alın. Daha mantıklı ve performans olarak yeni nesil bir alet.
Moderatör mesajları silerken konuya verdiğim cevabı da silmiş.
Bence PS4 Pro'ya yatırım yapmak yerine 10 Kasım'da satışa çıkacak olan series s konsolunu bekleyin. Nispeten uygun fiyatlı yeni nesil bir konsol olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.